Finsk design på Samsung telefoner

Zoom Workplace kan mere end video-møder

(Foto: Zoom)

I forbindelse med Corona pandemien blev Zoom nærmest verdensberømt, fordi alle var på udkig efter en gratis app til video-møder.

Dem brugte vi jo alle sammen, når vi nu var tvunget til at arbejde hjemmefra. Både til jobbet, skolen og private formål.

Zoom har udnyttet sin berømmelse til at udvide sit repertoire med mere avancerede video-møde løsninger og komplette møde-platforme til erhvervsliv og den offentlige sektor. Systemer, som kunderne betaler for og giver softwarehuset bag Zoom en god indtægt.

Det er også formålet med Zooms nye Workplace AI platform med integreret kunstig intelligens (AI), der skal gøre betjeningen lettere.

I forhold til tidligere versioner har Zoom Workplace fået 40 nye AI-drevne funktioner og features. De fordeler sig bl.a. på elementer som Zoom Phone, Team Chat, Zoom Events og Contact Center.

Især har Zoom fået meget positiv feedback på det nye Zoom AI Companion værktøj, der kan forbedre de daglige arbejdsgange og frigøre ressourcer.

I det nye værktøj indgår bl.a. funktionen ”Ask AI Companion”. Det er en forbedret digital assistent, der f.eks. kan hjælpe med at forberede agendaer, opsummere møder, holde styr på mødedata og udarbejde resumeer af chat, mail-tråde og dokumenter.

I Zoom Phone omfatter de nye AI-features som f.eks. opsummering af samtaler, så man ikke selv behøver at skrive noter undervejs.

Zoom Phone kan også vurdere, hvilke ubesvarede opkald der er de vigtigste at håndtere. Ret smart.

Desuden kan Zoom Phone give et samlet referat af de indgående opkald på ens telefonsvarer, uden at man skal lytte til hver enkelt besked.

I Team Chat og i Whiteboard værktøjet kan den kunstige intelligens hjælpe med planlægningen_

Det kan registrere mødets formål, foreslå nye møde-tidspunkter og give mødereferater på 38 forskellige sprog. Dertil kommer features til at hjælpe med gode ideer.

De mange nye elementer i Zoom ventes udrullet i løbet af april og maj….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finsk design på Samsung telefoner