Apple Pay gør Dankort dyrere

Finsk design på Samsung telefoner

(Foto: Samsung)

Store smartphone-fabrikanter som Samsung er godt klar over, at man i dag har sværere ved at sælge nye mobiler, hvis der ikke er noget særligt ved dem.

Markedet er mættet i mange lande, så flotte tekniske specifikationer er ikke altid nok til at overbevise kunderne om, at de skal udskifte deres nuværende mobil med en ny.

Samsung har således med held allieret sig med kendte amerikanske og asiatiske kunstnere, der har fået lov til at sætte deres præg på de ellers ret anonyme Galaxy telefoner.

(Foto: Samsung)

Det seneste nye design-samarbejde sker med finske Marimekko, der er kendt for sit karakteristiske tøj, tasker og tilbehør.

Samsung indledte sin koreansk / finske alliance i januar, hvor over 40 forskellige Marimekko design blev tilgængelige som skærmbilleder på Samsungs The Frame TV.

Nu udvides så til covers og andet tilbehør til Samsung Galaxy smartphones. Det gælder f.eks. covers til Galaxy Buds øretelefoner og urremme til Galaxy Watch, der alle får et frisk touch med de finske Unikko print.

Marimekko kollektionen bliver tilgængelig i april via Samsungs webshop og udvalgte forhandlere i Danmark….

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple Pay gør Dankort dyrere