Fjæset går slet ikke så dårligt endda

Hvis jeg var OL-deltager

Vinter-OL holdes i år i Sydkorea. Derfor kan det næppe overraske, at Samsung er sponsor for arrangementet og den officielle OL partner for trådløst kommunikations udstyr.

På almindeligt dansk betyder det, at Samsung bare skal aflevere nye smartphones til alle deltagere ved legene. Både det normale OL og efterfølgende til handicap-OL – de såkaldte paralympics.

Heller ikke overraskende har Samsung udviklet en helt særlig udgave af sin store Galaxy Note 8 mobil til formålet. 4.000 eksemplarer findes der af den olympiske telefon, så den skal nok blive eftertragtet blandt samlere på nettet efter legene i PyeongChang.

Mobilen med de fem olympiske ringe påtrykt i guld har alt, hvad en normal Galaxy Note 8 kommer med. Det vil bl.a. sige en stor skærm og en pen til at skrive på den med. Farven er snehvid, for det hele handler jo om vintersport.

Samsung har lagt et antal skærmbaggrunde med olympiske motiver på, så ingen kan være i tvivl om anledningen. Desuden indeholder telefonerne nogle unikke apps, hvis indhold Samsung ikke vil ind gå i detaljer med på forhånd. Kun, at de er praktiske og kan ”hjælpe med til at kultivere den højeste olympiske oplevelse.”

Note 8 modellerne til Vinter OL og til Handicap OL adskiller sig kun fra hinanden på coveret, der i begge tilfælde er lavet af glas, men med forskellige logoer….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjæset går slet ikke så dårligt endda