Så er der sat pris på de nye Galaxies

Lettere at bruge Spotify på Mac og Windows

(Foto: Spotify)

Selvom de fleste Spotify brugere formentlig lytter til musikken via en smartphone, glemmer den svenske streaming-gigant ikke sine mange trofaste abonnenter på Windows-pc’er og Apple Macs.

De har nu fået en såkaldt ”Desktop Miniplayer”, som skal gøre det nemmere at styre sin musik og sine podcasts end hidtil.

Miniplayer’en flyder oven på andre apps, man har i brug på sin computer. På den måde bliver der ikke nogen afbrud i ens arbejde, når man skal tænde og slukke for sin musik-afspiller.

(Foto: Spotify)

Spotifys Desktop Miniplayer skal være selv-forklarende og meget let at betjene. Man kan f.eks. skippe et nummer, justere lydstyrken eller ændre på Repeat funktioner uden at skulle hoppe over i et separat Spotify vindue.

Meget smart kan man frit ændre udseendet på den widget-lignende Miniplayer. Den kan f.eks. være udformet som en bjælke, en firkant eller et rektangel.

Bruger man video-podcasts på Spotify, bliver de anbragt som et billed-i-billed vindue med alle kontroller til direkte rådighed. Også udseendet af video-afspilleren kan ændres frit.

(Foto: Spotify)

Hvis man klikker på kunstner-navn, melodi-titel eller f.eks. billedet af album-coveret, vil man blive sendt over i den større Spotify app.

Når Miniplayer ikke er i brug, vil den gemme sig nede i højre hjørne af ens Spotify desktop app. Den sidder mellem volumen-kontrol og knapperne til fuld-skærms-visning.

Spotify Desktop Miniplayeren kan downloades nu til Windows og MacOS. Man skal dog være Premium abonnent på Spotify for at få fat i den….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der sat pris på de nye Galaxies