Mange gratis spil-apps sælger data om børn

Så er der sat pris på de nye Galaxies

(Foto: Samsung)

For et par uger siden præsenterede Samsung to nye smartphones, der skal styrke mærket i den konkurrence-prægede mellemklasse mellem 3.000 og 4.000 kroner.

Nu har Samsung sat dato og danske priser på Galaxy A35 og A55. De kommer til salg på en besynderlig dato – nemlig om en uge på langfredag den 29. marts.

Da er der nok ikke mange fysiske butikker, som har åbent – og folk har nok mere travlt med at søge efter påskeæg og spise frokost end købe ny mobil.

På den anden side er butikker jo åbent dagen efter – om lørdagen. Alternativt har alle online-shops åbent døgnet rundt hele året.

Galaxy A55 5G skal have en af prisklassens bedste skærme. (Foto: Gizchina)

 

Leifshows beskrev de to nye Samsung detaljer for et par uger siden – se her.

Telefonerne ligner hinanden meget og har bl.a. samme skærm på 6,6 tommer. Desuden kommer de som første A-klasse modeller med Samsungs avancerede Knox Vault sikkerheds-system.

Forskellene ligger bl.a. i processorens kræfter og udvalget af kameraer.

Den nye Galaxy A35 5G skal koste fra 2.999 kroner med 128 GB lager, mens man må betale mellem 3.699 og 3.999 kroner for Galaxy A55 5G.

Skærmen på begge telefoner får i øvrigt flotte karakterer for prisklassen hos de skrappe testfolk fra franske DxOMark….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange gratis spil-apps sælger data om børn