Vi ser mere skærm end under Corona

Spotify udvider med video podcasts

(Foto: George Milton / Pexels)

Spotify er kendt for sin musik-streaming og i stigende grad for podcasting via lyd. Færre er klar over, at Spotify også satser kraftigt på podcasts med billeder på.

Spotify introducerede video podcasts sidste år i et begrænset antal markeder. Det er blevet en så stor succes, at muligheden for at udtrykke sig i billeder nu er udvidet til et større antal lande – herunder Danmark.

Skabere af både lyd- og video-podcasts bruger Spotifys Anchor værktøjer til at publicere deres produktioner, der i princippet kan nå ud til 456 millioner modtagere verden over.

Selv om ens podcast på Spotify er udsendt som video, kan modtageren frit vælge, om vedkommende vil lytte til den med billeder på eller ej. (Foto: Spotify)

Spotify brugere kan frit vælge mellem at se video podcasts med billeder eller kun med lyd. Desuden kan de gratis benytte Spotifys baggrunds-video-funktion, hvor de skifter mellem aktiv lytning (med video) og passiv lytning (med video i baggrunden).

Podcasts er blevet en stor forretning, som man kan tjene mange penge på, hvis man har de rette ideer og den gode stemme, som mange mennesker gerne vil lytte til.

Med video podcasts konkurrerer Spotify endnu mere direkte med YouTube….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ser mere skærm end under Corona