Så meget ved din mobil om dig

Spotify hylder Netflix

(Foto: Spotify)

Masser af Spotifys lyttere til musik og podcasts kigger også Netflix på deres tv og computere.  Så mange, at verdens største streaming tjeneste til musik nu indretter en speciel sektion til soundtracks, spillelister og podcasts fra Netflix.

Mange af disse ting ligger allerede spredt rundt på Spotify, men bliver nu samlet ét sted. Praktisk, når man gerne vil lytte til filmmusik eller høre podcasts omkring produktionen af kendte tv-serier eller ”The Crown: The Official Podcast.”

Spotify har tidligere gjort noget lignende med Disney, der også har sin egen ”hub.” Spotify går dog nogle skridt videre med Netflix, hvor man kan finde ekstra musik-numre til f.eks. western filmen ”The Harder They Fall” og til flere børneserier.

Sjovt nok kvitterer Netflix for tjenesten fra Spotify ved at producere et tv-drama om de to Spotify grundlæggere Daniel Ek og Martin Lorentzon. Det bygger på bogen ”Spotify Untold”….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget ved din mobil om dig