Spotify får musik-videoer, men ikke i DK

Caviar designer mobil til Tesla Cybertruck

(Foto: Caviar)

(Opdateret) Den Dubai-baserede luksus-skrædder af smartphones og tilbehør – Caviar – er bedst kendt for sine vilde forvandlinger af Apple iPhones og Samsung Galaxy S.

Den mest ekstra-vagante er måske en iPhone med et integreret Rolex Daytona armbåndsur på bagpladen.

Men Caviar har skam også disket op med telefoner pakket ind i guld, diamanter, krystaller, kulfiber eller ægte læder og pels.

Caviar har lavet en iPhone 15 Pro Max telefon, der passer til Apples Vision Pro briller. (Foto: Caviar)

Alle Caviar modeller fremstilles kun i limiterede antal og sælges til priser langt over, hvad de originale mobiler kan købes for.

Det gælder også for de to seneste kreationer fra Caviars designere. De skal begge fejre fremskridtene i moderne teknologi i en ny ”Future” kollektion.

Caviars nyeste Samsung Galaxy S24 Ultra forvandling skal således give åbenlyse mindelser om Teslas Cybertruck el-pickup, mens varianten på basis af iPhone 15 Pro Max skal passe perfekt til Apples meget omtalte AR/VR briller Vision Pro.

Den forvandlede Samsung Galaxy S24 Ultra ligner skam Teslas Cybertruck ganske godt. (Foto: Caviar)

Bagsiden af den store Galaxy telefon kopierer således mange af design-elementerne på Cybertruck:

Det gælder f.eks. forruden, soltag, afdækning af pick-up ladet samt de smalle for- og baglygter.

Hele telefonen er pakket ind i titanium i samme kvalitet, der bruges på fly. Indendørs er telefon en almindelig Samsung.

(Foto: Caviar)

Caviar henviser også til, at firmaets designere har været inspireret af den berømte ”Blade Runner” science-fiction film fra 1983 – skarpe linier, rent og minimalistisk metal samt en geometrisk krop.

Den anden Caviar nyhed er iPhone 15 Pro Max Vision, der indeholder mange design-elementer fra Apples banebrydende Vision Pro briller.

Telefonens farver er de samme. Det samme er de bløde linier, overflade-materialet og udformningen af mobilens nedre panel.

Caviar mener naturligvis, at købere af Vision Pro bør have en iPAhone, der matcher. Problemet er nok bare, at telefonen bliver meget dyrere end de absolut ikke billige briller.

De to nye Apple Vision Pro og Tesla Cybertruck smartphones skal man således betale mellem 8.000 og 10.000 dollars for. Det svarer til 56.000 og 69.000 danske kroner.

Ud over de seneste to tilføjelser består Caviars Future kollektion af iPhones i stil med arkitekturen fra berømte Zaha Hadid, den utrolige Azzam yacht tilhørende emiren af Abu Dhabi eller en kopi af Mercedes’ Vision AVTR koncept-bil….

iPhone 15 Pro Vision har et noget andet design end Apples normale. (Foto: Caviar)

iPhone 15 Pro Vision koster vilde 8.050 dollars. (Foto: Caviar)

Cybertruck varianten af Galaxy S24 Ultra er pakket ind i dyrt titanium. (Foto: Caviar)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify får musik-videoer, men ikke i DK