Facebook lækker

Lad mobilen følge dit ansigt

Standere og holdere til mobiltelefoner plejer at være nogle stive tingester. De skal jo være solide og ikke tabe deres kostbare last af smartphones.

Belkins nye Magnetic iPhone 12 Mount with Face Tracking er heldigvis helt anderledes

Standeren udnytter nemlig iPhones indbyggede ansigts-genkendelse og kan derfor følge sin bruger, hvorend han eller hun bevæger sig i rummet.

Denne skægge feature er naturligvis mest oplagt, når man bruger sin iPhone 12 til video-møder, selfie fotos, små solo-koncerter på YouTube, podcasts med billeder eller til video-blogging.

Så sørger Belkin nyheden for at holde hovedpersonen i fokus, uanset om den bevæger sig lidt frem og tilbage eller for den sags skyld 360 grader rundt i lokalet.

Standeren kunne også være praktisk på køkkenbordet. Så kan man hele tiden følge opskrift og koge-vejledning på skærmen, mens man selv henter ingredienserne ud af køleskabet, flytter over til komfuret osv.

Belkin ser ud til at have tænkt sig godt om, da standeren blev designet:

For det første sidder iPhone fast ved hjælp af magneter. Ikke noget med plastik holdere, der let brækker af.

For det andet kan man placere sin iPhone 12 både lodret og vandret. Og for det tredje kan man vinkle telefonen trinløst fra minus 15 til plus 30 grader.

Belkins Magnetic iPhone 12 Mount with Face Tracking er endnu ikke kommet I butikkerne, men prisen for den motoriserede stander er offentliggjort – 65 dollars eller ca. 420 danske kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook lækker