Sædet varmer rumpen op

Viiild iPhone 14

(Foto: Caviar)

Mange vil jo nok mene, at Apples nye iPhone 14 telefoner er dyre nok. Især den store og eftertragtede iPhone 14 Pro Max er blevet en kostbar sag, hvor man skal betale mindst 11.500 kroner for et eksemplar.

Men selvfølgelig er der folk, som ikke kan få deres smartphone dyr og eksklusiv nok. De kan med fordel henvende sig til det russisk-italienske firma Caviar, der er specialist i at forædle iPhones, iPads, Apple Watches eller Samsung telefoner med guld, platin, ædelstene, læder, pels eller små kunstværker.

Det seneste nye påfund fra Caviar er at kombinere en iPhone 14 med et Rolex ur monteret på telefonens ryg. Det ser vildt ud og er også vildt kostbar.

Den modificerede iPhone 14 ligner et instrument-bræt fra en racerbil i 1930’erne. (Foto: Caviar)

Caviar kalder sin nye kollektion for Grand Complications. Den dyreste variant er en iPhone 14 Pro Max med et Rolex Cosmograph Dyana 116508 integreret. En ret interessant måde at kombinere moderne digital teknologi med et håndbygget og analogt armbåndsur.

Selve Rolex Cosmograph Daytona i guld er i sig selv en sjældenhed, og det kan være vanskeligt at skaffe et eksemplar som et almindeligt armbåndsur.

Uret er sort og gyldent, og på urskiven sidder otte diamanter. Caviar har nu anbragt den 40 millimeter store urkasse bag på en iPhone, hvor den udgør et kæmpe bump, der bestemt heller ikke ser køn ud. Desuden bliver telefonen nok også mindre handy at bruge i praksis.

Apple iPhone 14 Pro Max er i sig selv hverken slank eller en letvægter. Med Rolex uret integreret bliver mobilen direkte klodset. (Foto: Caviar)

Ud over selve Rolex, der fylder pænt, har Caviar også kopieret urskivens tre små visere og anbragt dem i små separate vinduer.

Resultatet er, at iPhonens bagside ligner et rodet instrument-bræt i en racerbil fra 1930’erne, eller er det instrumenterne i Jules Vernes ubåd fra ”En verdensomsejling under havet”?

Anyway. Hvis en af mine læsere stadig hænger på, kan man købe den utrolige iPhone hos Caviar formedelst 133.670 dollars eller lidt over en million kroner….

Apple havde næppe forudset, at deres nyeste iPhone 14 Pro Max skulle udstyres med gammeldags mekaniske omskiftere. Heller ikke, at de var i det pureste guld. (Foto: Caviar)

(Foto: Caviar)

(Foto: Caviar)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sædet varmer rumpen op