Farlige apps på Facebook

Sædet varmer rumpen op

(Foto: Coleman)

Efteråret er ankommet, og det bliver snart endnu koldere. Så er det ikke længe så sjovt at sidde på et fodboldstadion i timevis – og slet ikke, hvis ens 11 favoritter på banen spiller dårligt. Så er der intet andet at varme en op i end litervis af skoldhed kaffe.

Amerikanske Coleman har et andet og smart forslag. Køb et OneSource sæde-overtræk, der ikke kun er blødere at sidde på en stadions normale plastik-sæde, men samtidig luner ens rumpe nedefra ved hjælp af indbyggede varme-legemer.

Coleman har egentlig udviklet sit varme-sæde til camping, hikere, jagt og terrasser, men har fundet ud af, at langt de fleste af praktiske gadget købes af tilskuere til udendørs sport, koncerter osv.

Varme-elementet kan indstilles til fire forskellige temperaturer. (Foto: Coleman)

Sædet indeholder som standard et opladeligt batteri, der kan varme op i mellem 1,5 og tre timer, alt efter hvilken temperatur man ønsker at sidde på. Der er fire forskellige at vælge. Man kan også fordoble varmetiden ved at købe et ekstra batteri.

Batterierne selv bruger USB-C kabler til opladning og arbejder fint sammen med andre OneSource produkter som f.eks. lamper og telte.

Varmesædet er placeret i en robust metalramme. Stoffet er vandtæt og giftfri. Det tåler både lave og høje temperatur. Når sædet ikke er i brug, kan det foldes sammen, så det er lettere at bære rundt på.

I USA og online koster Colemans OneSource varmesæde typisk 125 dollars. Jeg har dog også set Coleman produkter til salg i Danmark….

Meget smart: Batteriet i varmesædet kan også bruges til at lade mobiltelefonen op. (Foto: Coleman)

Varmesædet findes i flere variationer – her som klapstol. (Foto: Coleman)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farlige apps på Facebook