Nul eksamens-snyd i Algeriet

Qubii er ”lager forvalter” til mobilen

Helt ærligt. Hvor mange af jer tager jævnligt backup af indholdet på jeres smartphone. Af især fotos, playlister, telefontavler osv?

Jeg vil ikke gætte på en procent, for den er nok ikke særlig høj. Også selvom både teleselskaber. Dropbox, Microsoft, Apple eller Amazon tilbyder backup services – ligesom på pc’en.

Qubii fra Maxtor vil fremover gøre backuppen lettere. Hver gang I lader telefonen op – og det gør de fleste hver dag – sørger en lille hvid enhed for automatisk at lave en backup af mobilens indhold. Uden at man behøver at røre en finger.

Man placerer bare Qubii som mellemled mellem jeres oplader og stikkontakten. Valg af backup sted på nettet eller f.eks. harddisken på ens laptop vælger man på en medfølgende app, der skal være meget nem at betjene.

Qubii kan backuppe til sig selv – det vil sige den indbyggede flash hukommelse – eller automatisk sende ens mobile data til en af de store databaser i skyen. Det kan f.eks. være Apples iCloud. Qubii er godkendt af Apple og MFI certificeret.

Den praktiske lille ”lager forvalter” kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter til en favørpris på 29 USD eller ca. 185 kroner. Det er halv pris i forhold til den senere gadepris fra august….

Qubii sættes som mellemled mellem oplader og stikkontakt. Den lille klods fås med flere stik – også de europæiske. Man kan også sætte et USB stick direkte på Qubii, hvis man vil sende mobilens indhold af fotos, videoer og telefonlister over på et USB stick.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nul eksamens-snyd i Algeriet