Agent Cooper elsker denne opskrift

Prynt printer på mobilen

Jeg har adskillige gange skrevet om det nye Zink papir system, som gør det muligt at lave meget små printere uden blæk. I stedet bruges varme til at skabe billedet på den kemisk belagte papir overflade.

Flere kendte fotofabrikanter som f.eks. Leica, Fuji og Polaroid har vist Zink baserede kameraer, der fungerer som moderne tiders ”instants”. De fremkalder deres billeder selv.

Prynt går en lidt anden vej, selvom teknologien i princippet er den samme: Prynt laver et iPhone cover med indbygget printer, så man f.eks. kan få sine selfies eller hurtige snapshots på papir, 30 sekunder efter at de blev taget.

Den første Prynt Pocket var ret klodset og stor – se videoen. Den nye fylder kun halvt så meget og vil derfor være nem at tage med rundt sammen med sin iPhone.

De fleste tager Prynt frem og stiller mobilen i printeren, når billederne er taget. Man kan dog også snildt skyde fotos med iPhonen i Prynt coveret.

Coveret er således forsynet med et godt kamera-greb, så man kan holde mobilen mere naturligt, når man fotograferer. Desuden har Prynt en egen udløserknap, der sidder ergonomisk rigtigt.

Prynt er kompatibel med alle iPhones med Lighning konnektor, og via en medfølgende app kan man lægge filtre ind på sine billeder, lægge tekster på – ja, selv hænge videoer ved sine print. Videoerne vises så automatisk, hvis man peger sin iPhone på det udskrevne foto.

Prynt Pocket fås i farverne grafit grå, mint grøn og lysegrå. Det har plads til fem Zink ark ad gangen og har en smart lille lomme til at stille de billeder, der er printet ud.

I øjeblikket passer Prynt kun til nyere iPhone modeller. Til efteråret kommer også en udgave, der kan bruges på et stort antal Android telefoner.

Prynt Pocket koster 150 USD – ca. 1.000 kroner – og kommer på markedet i midten af juni….

https://www.youtube.com/watch?v=5ydzkFykLzo%20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agent Cooper elsker denne opskrift