Fahrenheit for Celsius brugere

Nu kommer Apple Pay til DK

Danske Banks MobilePay har en totalt dominerende stilling her i landet, og den populære app sidder på en stor del af danskernes smartphones.

Nets har prøvet at skabe en konkurrent med det digitale Dankort, mens flere af de store udenlandske konkurrenter har talt på fingrene, om det kunne betale sig at gå ind på et marked, der er så dominerende som i Danmark. Og hvis – så snarere i samarbejde med MobilePay end som selvstændig rival.

I USA har Apple stor succes med sit Pay system til iPhones og iWatch. Det får nu en række ekstra funktioner, som gør det interessant at lancere Apple Play bredt i hele Europa.

De nye features gør, at Apple Pay ikke kun kan bruges tilat betale for indkøb i butikker. Fremover kan man også sende penge til hinanden, ligesom vi kender det fra MobilePlay.

Denne såkaldte peer-to-peer funktion var oprindeligt reserveret til det amerikanske marked alene, men den ser nu også ud til at blive præsenteret bredt i Europa – heriblandt også Danmark.

Apple har nemlig søgt om at få varemærke beskyttelse i EU for navnet ”Apple Pay Cash”, der sagtens kunne være den europæiske betegnelse for den nye Apple Pat version.

Den er del af Apples kommende iOS 11 styresystem til iPhone og vil sandsynligvis blive offentliggjort officielt den 12. september – sammen med iPhone 8, iPhone 7S og Apple TV 4K.

I øjeblikket er Apple Pay tilgængeligt i Storbritannien, Irland, Frankrig, Italien, Schweiz og Spanien….

Her er Apples ansøgning hos EUs patent kontor om at få varemærke beskyttelse af navnet “Apple Pay Cash”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fahrenheit for Celsius brugere