Find en ny kæreste på ”fjæset”

ElecGear kan lade og spille musik

Alle køber Bluetooth højttalere i øjeblikket. Mange planlægger også at anskaffe sig en trådløs oplader til telefonen. Og dem, der endnu ikke er kommet så langt i overvejelserne, vil i hvert fald gerne skære ned på alle de lader-ledninger, der får husets hylder og borde til at ligne spaghetti retter uden sovs.

Den nye ElecGear 2-in-1 er alle disse ting på én gang. Først og fremmest er den en lille og dekorativ trådløs højttaler, der kan sprede ens streamede musik fra mobiltelefonen ud i hele lokalet.

Dernæst har ElecGear et trådløst panel på toppen, som man bare kan lægge sin iPhone eller en anden Qi-kompatibel mobil på. Nyheden har NFC teknologi (Near Field Communication), som bl.a. bruges til kontaktløs betaling eller til trådløs identifikation.

Og så har den et USB-stik med Quick Charge 2.0 teknologi, som kan bruges til lade mobiltelefoner og andre gadges op hurtigt og på den goe gamle facon – via kabel.

Med ElecGear kan man lade f.eks. sin iPhone op trådløst, samtidig med at højttaleren neden under spiller streamet musik fra mobilen.

Den runde ElecGear måler godt 19 cm i diameter. Højden er 7,6 cm uden mobiltelefon på toppen, og Bluetooth højttaleren vejer beskedne 770 gram. Den kan derfor placeres overalt og nemt tages med under armen, hvis man vil flytte den fra sted til sted.

De to 10 watts fuldtone enheder sidder i et dobbelt basrefleks, der skal sikre forbløffende god dybtone gengivelse af sådan en lille højttaler. En 2 x 8 watts digital Klasse-D stereoforstærker  sidder der også i ElecGear.

Højttaleren har indbygget mikrofon, så den kan fungere som håndfri telefon for en smartphone i nærheden. Bruger man ikke trådløs Bluetooth, kan man forbinde eksterne lydkilder via kabel og et 3,5 mm audio stik.

Den alsidige lille nyhed er ikke engang særlig dyr. 80 USD eller ca. 500  kroner koster den på nettet….

Den trådløse Qi oplader i toppen har en gummi ramme, der forhindrer, at telefon og højttaler skrammer hinanden under opladning.

ElecGear har også et USB-stik med Qualcomms Quick Charge 2.0 teknologi i til hurtig opladning af f.eks. et smartphone batteri.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find en ny kæreste på ”fjæset”