Fra elscootere til kloge robot plæneklippere

OnePlus telefon til de spille-glade

(Foto: OnePlus)

(Opdateret) I Asien er ”Genshin Impact” et af de mest populære action- og rolle-spil. Omkring 66 millioner benytter spillet, hvoraf de 70 pct er mænd, og 40 pct. bor ude i Østen.

Alene i sit første år på markedet omsatte Genshin Impact næsten 3,8 milliard dollars eller over 26 mia. danske kroner. Det er det højeste nogensinde i spilbranchen.

Med så mange fans er det oplagt at lave en speciel smartphone til formålet. Eller i det mindste peppe en eksisterende model op med Genshin Impact farver, skærm-baggrunde og ikoner.

(Foto: OnePlus)

Det er præcist, hvad OnePlus har gjort. I Asien er det OnePlus Ace 3, mens modellen hedder OnePlus 12R Genshin Impact Edition i Europa og Danmark.

OnePlus ved nemlig, at der også er ganske mange tilhængere af det kinesiske spil i denne ende af verden.

Det kan OnePlus alene se på, at den første sending af Genshin telefoner til Danmark var udsolgt på få timer. Den næste sending kommer først den 28. marts.

Når man køber en OnePlus 12 Genshin Impact Edition, får man altså ikke kun telefonen med i prisen. (Foto: OnePlus)

Genshin Impact foregår i fantasi-verdenen Teyvat, der omfatter syv nationer med hver sine karakteristika og hver sin gud.

I spillet følger man The Traveler, der søger efter et forsvundet familie-medlem. Undervejs er der masser af kampe og udfordringer, som skal overstås.

Selve OnePlus 12R telefonen er helt ufortjent endt lidt i skyggen af mærkets nye topmodel OnePlus 12, fordi R-udgaven kom på markedet få uger efter.

Langt hen ad vejen er de to smartphones ens, men forskelle finder man bl.a. i processoren, i skærmens og kameraernes kvalitet.

En sjov gimmick: 12R telefonen rummer en lille projektor, som man minde en om, hvilket mobilspil man har i gang. (Fotos: OnePlus)

OnePlus 12R må således nøjes med en Snapdragon 8 Gen 2 chip, der var top-of-the-pops sidste år. Den ”rene” 12’er har den helt nye og stærkere Generation 3 ombord.

Processoren assisteres af hele 16 GB RAM og mere almindelige 256 GB lager i Genshin versionen.

Til gengæld er OnePlus 12R betydeligt billigere og har bl.a. et større batteri. På den måde er 12R det nærmeste, som OnePlus kommer på sit gamle image som en ”flagship killer.”

Desuden kommer 12R Genshin Impact i en karakterisk grå-lilla farve, som OnePlus kalder Electro Violet.

Dekorationer og medfølgende udstyr følger spil-karakteren Keqing:

Hun sætter sit præg på både brugerflade, en 100 watt ladeblok, kabel til hurtig-opladning, beskyttelses-case, SIM-nål, akryl-stander, badges, stickers, plakat og et brev til The Traveler – altså telefon-køberen.

Alt dette koster imidlertid ekstra. Hvor en OnePlus 12R normalt koster fra 5.500 kroner, skal man bløde 6.000 kroner for Genshin udgaven.

Den har dog hele 16 GB RAM og mere almindelige 256 GB lager. Ved forudbestilling på OnePlus’ danske hjemmeside fås den dog for 5.650 kroner….

(Foto: OnePlus)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra elscootere til kloge robot plæneklippere