Madvarer holder længere i nyt køleskab

Digital tryghed får Telenor til at vokse

(Foto: Telenor)

I det forløbne år satsede Telenor på 5G internet, mobiltelefoner og online sikkerheds-tjenester til danske forbrugere og virksomheder.

Det har vist sig at være en god idé, for Telenor Danmark endte med en omsætning på 4,02 milliarder kroner og et overskud på 1,08 mia kroner før skat og afskrivninger (EBITDA).

Det giver en historisk høj indtjeningsgrad på 26,9 procent.

Telenor forklarer den flotte fremgang med en vækst i både kerne-forretningen, lavere strømpriser og en fortsat stor interesse for Telenors 5G aktiviteter og unikke tjenester for øget sikkerhed og tryghed på internet.

I 2023 deltog 10.000 danske skoleelever i Telenors #digitalpænt undervisning. (Foto: Colourbox / Telenor)

Tilbage i 2021 satte Telenor at blive det teleselskab, der giver danske forbrugere og virksomheder en både enkel, tryg og sikker digital hverdag.

I den forbindelse har Telenor bl.a. lanceret de digitale forsikringer NetSikker og NetSikker Plus, som hjælper ved f.eks. online krænkelser.

Desuden har Telenor præsenteret Mobile Device Management, hvor virksomheder kan beskytte, spærre og slette data på medarbejderes mobiltelefoner fra centralt hold.

Dertil kommer de digitale sikkerheds-filtre SikkerSurf og SafeZone, der bl.a. blokerer for adgang til svindelsider. Det gælder både for private forbrugere og erhvervs-kunder.

Telenor er nu oppe på 4.200 5G master fordelt over Danmark. (Foto: Telenor)

Endelig står Telenor bag undervisnings-initiativet #digitalpænt, der hjælper folkeskolernes fjerde til sjette klasse med at få en bedre digital kommunikation og bedre online trivsel i bl.a. de sociale medier.

Alene i 2023 har 10.000 danske skolebørn arbejdet med Telenors materiale.

Ved udgangen af sidste år havde Telenor 1.690.000 mobilkunder. Det er 44.000 flere end for et år siden og fastholder selskabet som nummer to på det danske marked. Kun YouSee er større.

Telenors internet-kunder på faste forbindelser ligger stabilt på 117.000. Til gengæld har 5G mobilnettet haft vokseværk.

Teleselskabet er nu oppe på 4.200 master landet over. I de travleste uger blev over 50 master opgraderet. Helt færdig med udrulningen af 5G venter Telenor at være inden sommer….

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madvarer holder længere i nyt køleskab