Elscooter fylder ikke mere end en laptop

Nu må du også reparere Samsung tv

(Foto: Marcel Strauss / Unsplash)

I USA er det nærmest blevet en feber, at man nu selv kan og må reparere sin elektronik og på den måde spare dyre udgifter til autoriserede værksteder.

Feberen begyndte med smartphones, hvor man nu selv kan udskifte f.eks. batterier, skærm og stik-modul med originale reservedele, man køber på nettet.

En hel stribe af de mest kendte mærker støtter dette initiativ. Desuden er nu også tablets og laptops med i de gadges, man selv kan bikse med.

Apple, Google og Microsoft er med i gør-det-selv bølgen, men mest ivrig ser Samsung ud til at være.

Det seneste nye er således, at Samsung nu vil inkludere deres hjemme-elektronik som f.eks tv-apparater, soundbars, pc-skærme og projektorer.

Det er selvfølgelig ikke alle ting, som menigmand må kaste sig over. Flere af Samsungs 2023 tv-modeller er imellem inclusive deres fjernbetjeninger. Det gælder også anden generation Freestyle projector og udvalgte soundbar højttalere.

I Danmark kan gør-det-selv folk allerede reparere en del af Samsungs mobiltelefoner med originale reservedele. (Foto: Samsung)

I forbindelse med tv og pc-skærme må man selv rode med problemer relateret til billede, strømforsyning, Wi-Fi forbindelse, lyd og fjernbetjening.

Vil man selv reparere Samsung soundbars, kan det lade sig gøre med deres HDMI- og optiske forbindelser, strømforsyning, lyd og trådløs forbindelse.

Samsung oplyser, at de fleste problemer kan løses ved hjælp af en almindelig skruetrækker.

I alle tilfælde kan brugerne downloade en trin-for-trin guide reparations-guide til hvert produkt. Originale reservedele og værktøjer kan købes online.

Samsungs nye udspil ser kun ud til at gælde det amerikanske marked i første omgang, mens sydkoreanernes tidligere tiltag også er landet i Danmark i mellemtiden.

Det gælder først og fremmest muligheden for at reparere Samsung telefoner. Blandt dem sågar de avancerede folde-mobiler Galaxy Z Fold5 og Z Flip5. Det samme gælder Galaxy S22 og S23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elscooter fylder ikke mere end en laptop