Samsung sætter ramme om lyden

MobilePay bliver mere sikker

(Foto: MobilePay / Facebook)

MobilePay hører til danskernes mest populære apps på telefonen, fordi den gør det så nemt at overføre penge til hinanden eller til den butik, hvor man køber ind.

App’ens store popularitet hos 4,5 millioner brugere lokker desværre også mange cyberkriminelle.

De vil gerne snyde sig adgang til de mange rare penge, som flyver frem og tilbage i MobilePay universet.

MobilePay er nu om dage fusioneret med norske Vipps. Det er derfor disse to, som lancerer en ny version af app’en i løbet af det kommende forår.

Forbedringerne vil først og fremmest ligge i sikkerheden, hvor der er i hvert fald tre ændringer, som de fleste MobilePay brugere vil opdage:

(Foto: MobilePay)

Fremover skal man således bruge sit fulde juridiske navn, når man sender og modtager penge. Man vil ikke længere kunne kalde sig f.eks. Superman eller Powerkvinde.

Baggrunden er, at et stigende antal kriminelle har forsøgt at gemme sig bag opfundne navne, når de sælger fiktive varer over internet eller lokker andre brugere til at sende dem penge.

Man vil også fremover kunne blokere andre brugere. På den måde kan man lukke med for stalking og trusler, der i dag kan dukke op via kommentarer til MobilePay betalinger.

Den tredje nyhed er, at man fremover kun kan være aktiv på én enhed ad gangen i MobilePay: Brugerne skal samtidig logge sig ind ved hjælp af MitID og en SMS-kode.

Det kan lyde mere besværligt, men MobilePay lover, at den sikre adgang vil blive både hurtig og nem.

Denne nye ændring er primært relevant for de mennesker, der benytter MobilePay på flere forskellige smartphones og tablets.

Der er i øvrigt en særlig årsag til, at MobilePay allerede nu melder ud over den nye app:

De juridiske regler siger nemlig, at større ændringer i forbindelse med bruger-betingelser skal kommunikeres ud mindst to måneder, før en ny version sendes på gaden….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung sætter ramme om lyden