Fossil går digital til kvinder

Nu går Apple til angreb på MobilePay

Det har længe været undervejs, men nu skal det være en realitet.

Danske MobilePay får fra næste uge en slem konkurrent i skikkelse af Apple Pay, der har gået sin sejrsgang verden rundt i de seneste par år.

Nordea vil blive udgangspunkt for Apple Pay, og det nye betalings-system via mobilen lanceres på samme tidspunkt i Danmark, Sverige og Finland.

Apple Pay kan blive en grim konkurrent til MobilePay og det mobile Dankort.

Ifølge de svenske fagmedie Mac Pro åbner Apple Pay officielt tirsdag den 24. oktober på det danske marked. Datoen er endnu ikke bekræftet af Nordea selv eller af Apple.

Apple har stor succes med sin Pay service, der er med til at knytte en masse mennesker tættere til Apple og produkterne i ”æble-universet”.

Når Apple om kort tid udsender version 11.1 af Ios styresystemet til iPhone og iPad, vil Apple Pay få en vigtig ny feature: Fremover vil man nemlig ikke kun være i stand til at betale for varer og ydelser via Apple Pay. Man kan også sende penge direkte til venner og familie.

MobilePay fra Danske Bank sidder solidt på det danske marked. App’en fås bl.a. til Apples smartwatch.

Det populære MobilePay system er udviklet af Danske Bank og har derfor længe været en torn i øjet på den store konkurrent Nordea, der har savnet noget tilsvarende at kunne tilbyde sine kunder.

MobilePay er for længst vokset ud af Danske Bank alene. Mange andre banker tilbyder også servicen, ligesom flere og flere butikskæder hopper med på lynbetalinger via MobilePay. Senest er det bl.a. Matas, Meny og Taxa 4 x27.

MobilePay har dog også sine konkurrenter – ud over Apple Pay fra på tirsdag. Nets lancerede således sit mobile Dankort i foråret, og det støttes bl.a. af dagligvare giganterne Dansk Supermarked med Netto, Føtex og Bilka samt Coop med Brugsen, Fakta og Kvickly….

Apple Pay fra Nordea kan bl.a. bruges til at betale trådløst for sine varer i en cafe. Inden længe vil man også kunne sende penge til sine venner eller familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fossil går digital til kvinder