USA’s koncerner sviner mest

WeShare lukker og slukker

(Foto: MobilePay)

En er godt, men to er for meget.

Ud fra dette princip har MobilePay besluttet at lukke den gratis WeShare app, som mange bruger til at lave gruppe-regnskaber med.

MobilePay og WeShare kører på to vidt forskellige tekniske platforme. Det vil fremover være for dyrt at vedligeholde og opgradere de to ved siden af hinanden.

”Det vil kræve store investeringer at flytte WeShare over på en ny platform. Det ville være nødt til at gøre, hvis vi skulle fastholde en høj brugervenlighed, kvalitet og sikkerhed i løsningen,” forklarer Morten Kjelsø. Han er chef for udvikling og IT i det nuværende MobilePay

1.230.000 er registrerede brugere af den gratis WeShare app, mens 760.000 danskere har haft fat i WeShare mindst én gang i 2022.

Det er ikke tilstrækkeligt til, at det kan svare sig at holde WeShare i gang uden indtægter . Danskerne bruger bare ikke app’en tit nok.

Selve app’en er f.eks. populær til at dele regninger mellem venner, familie og grupper, hvor man overfører pengene via MobilePay.

(Foto: MobilePay)

MobilePay lukker officielt WeShare den 1. februar 2023. Har man et uafsluttet regnskab i WeShare, er der altså god tid til at få det afsluttet.

MobilePay understreger samtidig, at lukningen af WeShare ikke har noget at gøre med MobilePays nylige fusion med den norske Vipps betalings-platform at gøre.

Vipps nuværende app indeholder imidlertid features, der minder om WeShare. Derfor er det sandsynligt, at en fremtidig fælles MobilePay og Vipps får gruppe-funktioner a la WeShare til at afregne løbende udgifter med.

I mellemtiden foreslår Morten Kjelsø, at WeShares nuværende brugere at benytte en eksisterende funktion i MobilePay app’en.

Den kan findes under ”Anmod”, og her kan en gruppe venner få hjælp til at beregne og dele udgifter.

Har man et uafsluttet regnskab, når WeShare er lukket, kan man eksportere relevante WeShare-data via MobilePay-app’en fra den 1. februar 2023 og frem til den 1. maj 2023.

MobilePay vil sende en mail i god tid til alle WeShare brugere med information og forslag til, hvordan de kan komme videre med deres gruppe-regnskaber….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA’s koncerner sviner mest