Blackberry vender tilbage – på iPhones

Styr dit toilet med stemmen

(Foto: Kohler)

Rigtigt mange mennesker har indrettet deres hjem med smarte elpærer, højttalere, termostater, alarmer osv.

Det smarte går dog normalt uden om badeværelse og toilet, selvom man selvfølgelig godt kan tage sin mobiltelefon med derud og placere en trådløs højttaler, der kan tåle vand fra brus og badekar.

Den store amerikanske badeværelses-specialist Kohler har nu lanceret et nyt PureWash E390 toiletsæde, der kan åbne og lukke ved hjælp af stemme-kommandoer eller en app på mobilen.

Toiletsædet er nemlig kompatibelt med Google Assistent eller Amazon Alexa. Det renser samtidig toiletsæde og kumme ved hjælp af ultra-violette stråler.

Dertil kommer elektrisk opvarmning af sædet, så man ikke fryser rumpetten. Endelig har toiletsædet integreret LED belysning, så man let kan finde det i mørke og ramme rigtigt, hvis man er en mand.

(Foto: Kohler)

Stemme-kontrollen kan også benyttes til at sætte UV-rensningen i gang, tænde for en rense-spray, varme sædet og sørge for, at vandet i toilettet er lunkent.

Dertil kommer, at man via den medfølgende app kan vælge, hvordan rengøring af toilet-kummen skal foregå.

Skal den f.eks. foregå forfra eller fra bagerst i kummen. Eventuelt kan det også ske med roterende vandstråler i to forskellige temperaturer.

Selvfølgelig åbner og lutter den avancerede Kohler PureWash E930 nyhed helt blidt og uden brag. Det kan man vel også forlange til prisen, der ligger på 2.149 dollars eller ca. 15.000 danske kroner. Kohler sælger det dog i øjeblikket til en intropris på næsten det halve.

Det stemme-styrede sæde skal til gengæld passe til de fleste aflange toilet-kummer på markedet. Man kan altså bruge det med sit nuværende toilet.

Selvfølgelig kan man også købe komplette Kohler toilet-kummer, hvor de avancerede toilet-sæde er en del af installationerne. De koster dog mellem 8.000 og 10.000 dollars.

Det nye toiletsæde kan bestilles online i hvidt fra Kohlers hjemmeside. En udgave i sort skal komme på markedet i februar….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blackberry vender tilbage – på iPhones