Netflix udvider med 86 videospil

Threads er landet i Europa – og dog

(Foto: Instagram)

Som annonceret for flere uger siden her på Leifshows vil Meta omsider markedsføre sin Twitter-rival “Threads” på det europæiske marked.

Det sker fem måneder senere end i USA. Forsinkelsen skyldes Facebooks konstante slagsmål med EU om lagring af brugeres personlige informationer i Amerika og Bruxelles’ modstand mod skræddersyede reklamer i de sociale medier.

Ifølge Meta skulle Threads være til gengængelig for bl.a. danskere fra i aftes, men det løfte holder ikke helt. Jeg har forsøgt via både pc og mobil, og adgangen fungerer ikke særlig godt endnu.

Hvis man vil have fuld glæde af Threads, skal man have en Instagram konto i forvejen. (Foto: Instagram)

“Threads” kræver principielt, at man har en Instagram profil i forvejen. Dog vil man kunne læse indlæg uden, men kan så ikke selv skrive egne poster.

”Threads” markedsføres nemlig som Instagrams nye ”tekst-service”, selvom mediet i virkeligheden er en direkte konkurrent til det kriseramte ”X” – det tidligere Twitter.

Betjeningen minder meget om rivalen. ”Threads” er nemlig beregnet til dem, der helst vil skrive og læse korte indlæg. De kan være 500 karakterer store og indeholder både fotos og fem minutter lange videoer.

Threads giver adgant til at krydre sine tekst-indlæg med billeder og video. (Foto: Instagram)

Samtidig med åbningen af “Threads”. Europa er Meta begyndt at teste sit nye sociale medie med den de-centraliserede ActivityPub service.

Desuden vil Meta give ”Threads” muligheder for at sende og modtage poster på kryds og tværs af forskellige sociale medier som f.eks. Facebook, Instagram, Mastodon, Bluesky osv.

I midten af november havde ”Threads” 141 millioner aktive brugere i verden. Det er langt færre end både X, Facebook, Instagram eller WhatsApp. Åbningen i Europa skal hjælpe ”Threads” med at få flere medlemmer….

Betjeningen af Threads minder meget om X alias Twitter. (Foto: Instagram)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix udvider med 86 videospil