25 år gammel mobil får comeback

Caviar laver verdens dyreste elcykel

(Foto: Caviar)

Engang havde Caviar hjemme i Moskva og gjorde sig internationalt kendt på at forædle især Apple iPhones og Samsung Galaxy telefoner med covers i ægte guld, titanium, kulfiber, læder, diamanter og fornemme graveringer på bagsiden.

I dag er Caviar flyttet til Dubai, hvor pengene formentlig ligger endnu løsere hos publikum. De har så også fået et større udvalg med først Apple Watches, AirPods, Microsoft Xbox eller Nike sneakers i guld – og nu såmænd også en elcykel i samme finish.

Det seneste nye påfund er en Caviar elcykel i guld. Den er så opsigtsvækkende, at selv dristige cykeltyve vil vove at stjæle cyklen. Den er for let at genkende.

(Foto: Caviar)

Caviar har naturligvis ikke nøjedes med at tage en hvilken-som-helst elcykel som basis for sin forædling. Det måtte være Porsches i forvejen kostbare eBike Cross 3rd Gen.

Valget af elcykel er nærmest oplagt for Caviar. 39 procent af firmaets kunder ejer nemlig en Porsche sportsvogn. Dog ikke med et stel belagt med 18 karat guld som den nye elcykel.

Selve Porsche elcyklen er naturligvis sporty at skue. Desuden rummer den – som sine fire-hjulede søskende – en kraftig motor.

Med denne elcykel kan man vel ikke tale om den gyldne mellemvej. (Foto: Caviar)

På cyklen er det en elmotor med tilhørende gearskifte fra japanske Shimano, som Porsches egne ingeniører har tunet.

Caviar kalder sin første elcykel for Herzog. Et venligt hint til de hertuger, der engang regerede i den tyske delstat Würtemberg fra Stuttgart. Den er hjemby for både Porsche og Mercedes-Benz.

Ifølge Caviar tager det op til fire måneder at forvandle en ”ordinær” Porsche elcykel til et fornemt køretøj, der vil være en pynt på enhver cykelsti.

Derfor kan det næppe undre, at Herzog bliver markedets dyreste elcykel. 45.000 dollars eller 41.000 euro bliver mindste-prisen, alt efter hvor meget skræddersyning den nye ejer ønsker.

Selv cykelkæden er lakeret med 18 karat guld. Hvor længe mon den holder sin fine kulør, når elcyklen er ude at køre i snavset på gader, veje og stier? (Foto: Caviar)

Det svarer til 310.000 kroner og opefter. Det får selv Jesper Vingegaards Tour de France supercykler til at virke som ugens tilbud fra Bilka.

Caviar forventer at have de første Herzog elcykler til levering i slutningen af 2024 eller i begyndelsen af 2025.

Forudbestillinger er åbne nu, og de er sikkert hurtigt overtegnede. Caviar planlægger nemlig kun at bygge ni eksemplarer af den ret utrolige elcykel.

Folk, der bestiller sådan en ædel tingest, får så en ekstra gave med i prisen. Nemlig en helt ny iPhone 16 i Caviar design. Den kommer først efter lancering af iPhone 16 til september….

Med i den astronomiske pris får man Apples fremtidige iPhone 16 telefon – klædt i sort kulfiber og med Porsche logo. (Foto: Caviar)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 år gammel mobil får comeback