Lille robot lystrer som en hund

70.000 flere har fået fiber fra Norlys

(Foto: Norlys)

Danmarks største leverandør af fibernet – Norlys – kan nu levere hurtigt internet til 875.000 adresser i vores lille land.

Over halvdelen af adresserne er aktive. Det vil sige, at beboerne – det være sig private eller virksomheder – har takket ja til lade Norlys åbne for fiberforbindelsen.

Alene her i 2023 har Norlys givet ca. 70.000 nye adresser fibernet, og tele- og energi-koncernen med base i Silkeborg vil fortsætte sin udrulning i de kommende pr.

Det vil dog ske i et lavere tempo end tidligere. I 2022 fik Norlys således 100.000 nye adresser. Forklaringen er, at det er blevet dyrere at rulle fiberkablerne ud:

”De fleste har jo nok opdaget, at priserne generelt er steget i samfundet. Det oplever vi også, når vi skal købe kabler eller fylde brændstof på gravemaskinerne. Sammen med øgede rente-udgifter betyder det, at fremtidens internet er blevet dyrere at rulle ud,” forklarer Torben Poulsen. Han er direktør for Norlys’ fiber-forretning.

I år har Norlys rullet fiber ud til både koncernens egne andelshavere og til andre dele af landet. Det gælder bl.a. byer som Aarhus, Holstebro, Odense, Roskilde og Struer.

Her kan indbyggerne nu vælge mellem internet og tv fra 12 forskellige udbydere, som ligger på Norlys’ fibernet.

”Vi ruller fiber ud til alle dele af Danmark. Ikke kun dér, hvor der bor mange mennesker, og det er nemt og billigt for os,” understreger Torben Poulsen.

”Danmark har en fantastisk fiberdækning, men det koster at tage det samfunds-ansvar. Derfor vil vi som markedsleder fortsætte med at rulle fiberkabler ud og få flere kunder i  butikken,” fortsætter han….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille robot lystrer som en hund