Flere reklamer til de talte ord

TDC ud på hele Norlys fiber

(Foto: Daniel Kirsch / Pixabay)

De danske teleselskaber har voldsomt travlt med at underskrive aftaler om, at deres produkter bliver tilgængelige på alle energi-selskabernes egne fibernet.

Det giver en hurtigere og sikkert også billigere udbredelse, end hvis telselskaberne som traditionelt har måttet rulle egne kabler ud.

Nuuday, der er moderselskab for TDC koncernens teleselskaber, har nu sikret sig adgang til 670.000 husstande og virksomheder i Norlys’ netværk.

Norlys er skabt gennem en fusion i 2019 af energi-selskaberne Eniig og SE. Det har skabt Danmarks største fibernet. Det dækker i dag 40 procent af landets adresser.

Nuuday har allerede et samarbejde kørende i det tidligere Eniig område. Nu kommer så SE-arealerne med, der primært dækker Syddanmark og et mindre område i Nordjylland.

TDC gruppen får nu adgang til Norlys’ 670.000 fiberkunder. (Foto: Norlys)

Nuuday får dermed direkte adgang til 320.000 nye abonnenter og altså 670.000 i alt i Norlys store fibernet.

De sidste detaljer i aftalen er ved at blive lagt på plads lige nu, således at Hyper som det første Nuuday selskab kan tilbyde sine lynhurtige internet hos Norlys fra begyndelsen af 2021.

Senere på året ventes også produkterne fra YouSee og TDC Erhverv at blive tilgængelige for Norlys’ fiber-brugere.

Aftalerne mellem Nuuday og Norlys er kommet i stand gennem den uafhængige platform OpenNet, der i forvejen leverer til en lang række service providere og ejere af fibernet.

Nuuday delen af Danmarks største telekoncern omfatter YouSeem Telmore, Eesy, Hiper, Blockbuster, TDC Erhverv, Netdesign, Relatel og Secu….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere reklamer til de talte ord