Microsoft på vej med Teams Display

Stofa tilbyder bedre Wi-Fi

Senest under Corona krisen har mange danskere opdaget, at indkøb af lynhurtige internet forbindelser ikke altid er lig med et tilsvarende højt tempo på de enheder i hjemmet, som man har sat online.

Problemet er, at tykke vægge eller etage-adskillelser i en bygning kan spænde ben for ens trådløse Wi-Fi netværk. Det har i sig selv begrænset rækkevidde indendørs, men bliver endnu svagere, når signalet f.eks. skal trænge igennem flere mure af beton.

Løsningen er som regel installation af et Mesh netværk, hvor flere net-bokse forbindes trådløst med hinanden. Tilsammen danner de et fælles Wi-Fi netværk, der sikrer bedre dækning i hele huset.

Det danske teleselskab  og internet-leverandør Stofa vil nu hjælpe sine kunder med et Mesh system, der kan omfatte fra én til fire enheder. Stofa kalder sit produkt for SuperWiFi.

Med en til fire ekstra enheder fordelt i hele huset vil Stofa sikre en Wi-Fi oplevelse i super-kvalitet. (Foto: Stofa)

Opsætningen sker ved hjælp af en app. Stofa lover, at det hurtige Wi-Fi netværk er oppe at køre i løbet af få minutter. Som ekstra hjælp kan forbrugere på Stofa.dk finde en guide, der giver en idé om, hvor mange enheder et perfekt SuperWifi system skal omfatte i deres hjem eller virksomhed.

Stofa har også en gratis WiFi Scanner, som man kan downloade. Den tjekker ens hjem og finder ud af,  hvor der er gode og dårlige Wi-Fi zoner.

Stofa er i dag en del af den voksende Norlys koncern, der er Danmarks største leverandør af energi og tele. Norlys ejer bl.a. Boxer, Stofam Eniig Fiber og N1. Koncernen forsyner over en million adresser med elektricitet og internet….

(Indledningsfoto til artiklen: Stofa)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Microsoft på vej med Teams Display