Her er de kreative trends for 2024

Acer har en ny og seriøs gamer-pc

(Foto: Acer)

Jeg behøver vel ikke gentage, at ægte gamer-entusiaster ikke vil nøjes med en almindelig på eller de mindste udgaver af spille-konsollerne.

Nej – der skal ordentligt isenkram på bordet eller gulvet, før de er tilfredse. Helst også en lynhurtig storskærm.

Acer henvender sig nu til folk, der gerne vil kunne flytte deres gamer-paradis rundt i boligen eller mellem eget hus og kammeraternes.

Den nye Nitro V16 laptop fra Acer hører til de virkeligt seriøse af slagsen.

(Foto: Acer)

Ikke kun har den en pæn stor 16 tommers skærm. Nitro V 16 kører også med AMD’s  helt nye Ryzen 8040 processor, der er skræddersyet til gamer-formål.

Desuden indeholder AMD’s nye “supermotor” kunstig intelligens (AI), der først og fremmest forbedrer grafik og animation i laptoppen. Mere præcist dens ”ray-tracing” evner.

I den forbindelse kan man vælge sin Nitro V 16 med forskellige Nvidia grafikchips. Meget oplagt er Nvidia GeForce RTX 4060, der indeholder sin egen AI til ray-tracking.

Man kan også vælge mellem to typer skærme på sin Acer laptop. Enten i WQXGA eller WUXGA kvalitet. Begge har en lynhurtig billed-opdatering på 165 Hz og en respons-tid på tre millisekunder.

Hvis man har pengepungen i orden, kan man peppe sin bærbare Acer-spille-pc op til 32 GB RAM og 2 TB lager via PCe Gen 4 SSD-drev.

(Foto: Acer)

Indendørs sidder også et nyt kølesystem med to muskuløse blæsere, der skal kunne håndtere selv de mest avancerede computerspil i timevis.

I den forbindelse kan man benytte Acers egen NitroSense app, der løbende måler og viser laptoppens ydeevne og temperatur.

Nitro V 16 kommer med tre mikrofoner, der bruger kunstig intelligens til at filtre støj fra. Desuden har de indbyggede højttaler DTS:X Ultra lyd.

Endelig får både en USB-4 Type C port, to USB 3 stik, HDMI forbindelse, Wi-Fi 6E og en microSD kortlæser.

Den Windows 11 baserede gamer-laptop lander i danske butikker i andet kvartal af 2024. Priserne skal begynde ved 9.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de kreative trends for 2024