Er det her traditionelle vindmøllers afløser?

TDC mister mobil- og bredbånds-kunder

 

(Foto: Nuuday)

Nuuday, der er den ene del af det gamle TDC, havde et lidt kedeligt tredje kvartal. Det gik nemlig tilbage for både omsætning, overskud og antal kunder.

Faldet i kunder er dog til at overse. Nemlig 10.000 ud af 1.012.000 bredbånds-kunder og ca. 1.000 mobil-abonnenter ud af 3.271.000.  Det var for første gang i 12 kvartaler, det gik tilbage for mobil-kunderne.

Nuuday forklarer bl.a. tabet af mobilkunder med højere priser og tabet af en stor erhvervskunde. Desuden er også rivalerne på det danske marked ved at have deres 5G mobilnet rullet ud over hele landet.

YouSee kombinerer tv og streaming i sine nye Streamer enhed, der blev lanceret i tredje kvartal. (Foto: YouSee)

Udfordringerne i bredbånd skyldes formentlig den hårde konkurrence på området med mange lave pristilbud.

Midt i det hele er TDC så i fuld gang med at indføre et nyt stort it-system, som skal afløse adskillige separate i koncernens mange selskaber.

Det nye it-system skal ikke kun spare omkostninger, men også forbedre kunde-oplevelsen.

Grafik: YouSee)

De to mest synlige nyheder hos Nuuday i det seneste kvartal har været lanceringen af henholdsvis YouSee Streamer og den nye router med integreret Mesh teknologi og forbedret sikkerhed.

Serviceomsætningen – indtjening fraregnet salg af mobiltelefoner og andet udstyr – faldt en anelse til 3320 milliard kroner, mens drifts-resultatet gik tilbage med 20 millioner kroner til 426 mio.

TDC koncernen er i dag opdelt i TDC Net og i Nuuday. Under sidstnævntes paraply ligger bl.a. YouSee, Hiper, Telmore, Eesy, Relatel og TDC Erhverv.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det her traditionelle vindmøllers afløser?