HP har ny allrounder på 16 tommer

YouSee vil kombinere tv og streaming i én boks

(Foto: YouSee)

Knap nok er YouSee ude hos alle sine kunder med sin nye hvide router, der indeholder mesh netværk og øget sikkerhed, før Danmarks største teleselskab står klar med sin næste hardware nyhed.

Den hedder YouSee Streamer og ligner Googles Chromecast i design. Altså en lille sort dims, som man hænger på sit tv med et USB-kabel.

Styresystemet et Android 11, som YouSee har lagt sin egen brugerflade oven på.

Streamer kommer på markedet den 20. september og skal kunne købes via TDC butikker og online.

Ideen med Streamer er, at Streamer ikke skal afløse YouSees nuværende tv-boks, men supplere den:

Her ses Streamers brugerflade på dit tv. Den viser de tv-kanaler og streaming-tjenester, man har købt adgang til. (Foto: YouSee)

Fordelen skal så være, at man har alle sine tv-kanaler og streaming-tjenester ét sted. Man skal kun se én brugerflade og bruge én (medfølgende fjernbetjening).

Ideen er heller ikke ny. AppleTV og smart-tv er f.eks. konkurrenter. YouSee skal imidlertid være nemmere i det daglige.

Man er f.eks. kun ét klik væk fra Netflix TV 2 Play eller Disney+. Det samme er man fra de almindelige tv-kanaler.

Hardwaren, som YouSee har taget udgangspunkt i, er Arris VIP 7020. Styresystemet er Android TV 11 med integreret YouSee software.

Brugerfladen viser de TV-kanaler, som du har adgang til gennem dit YouSee-abonnement. Blandt kanalerne ses også genveje til streamingtjenester som Netflix, Disney+, TV 2 Play, Viaplay m.fl.

(Foto: YouSee)

Den store fordel er, at man kan droppe sin tv-remote og kun bruge den til YouSee Streamer. Også til f.eks. regulering af lydstyrke, tænd/sluk osv.

Fjernbetjeningen har samtidig en knap, der giver adgang til stemme-styring via Google Assistent.

En tredje smart ting er, at man kan tage sin Streamer med sig i sommerhus eller på ferie i andre EU-lande, hvor den kan bruges i op til 30 dage.

Den lille sorte YouSee Streamer kommer med en række streaming-tjenester præ-installeret, men køberen kan frit downloade og installere apps til andre udbydere.

Desuden vil Streamer automatisk være indstillet med de konventionelle tv-kanaler, som man abonnerer på via YouSees forskellige størrelser tv-pakker.

Selve Streamer boksen vil YouSee sælge for 399 kroner. Oveni skal man have en YouSee Play pakke, der typisk koster mellem 300 og 600 kroner om måneden….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HP har ny allrounder på 16 tommer