Farvel til Internet Explorer

Unge vil se tv i det fri

(Foto: Samsung)

Normalt er tv en indendørs foreteelse. I hvert fald under tag, fordi almindelige fjernsyn ikke kan tåle regnvejr, eller skærmen ses tydeligt i sollys.

Hvis det står til danske unge mellem 18 og 29 år, skal det ændres. De vil hellere end gerne samles til fælles tv-oplevelser under åben himmel. Lad det være sports-begivenheder, film eller koncerter.

Udendørs tv er allerede et kendt fænomen, men som regel kun med store skærme i parker, ved restauranter og barer.

Senest så vi det med det danske fodbold-landsholds Nation League kampe, hvor TV2 havde opstillet storskærme i Københavns Fælledparken.

(Foto: Samsung)

Det næste store sports-arrangement, der kan samle tusinder af danske foran en udendørs storskærm, bliver Tour de France.

Mere almindelige størrelser tv må som regel forblive indendørs, men behøver ikke nødvendigvis.

I hvert fald ikke, hvis de er af typen Samsung The Terrace. De har så stor lysstyrke og kontrast, at de sagtens kan bruges i haven eller sommerhuset.

Ifølge en ny nordisk analyse foretaget af YouGov siger 50 procent af de unge, at de med et udendørs tv vil invitere venner og familie til tv-arrangementer oftere. Hver tredje i aldersgruppen – 31 procent – vil sidde ude og se sport.

I 2021 kunne Samsung og YouGov afsløre, at danskerne er nordiske mestre i at se tv. I år svarer 34 pct, at de har dårlig samvittighed, når de sidder og ser fjernsyn inde i stuen, når solen skinner udendørs.

(Foto: Samsung)

Hvis de havde et udendørs tv på terrassen, ville hver femte – 22 procent – tilbringe mere tid under åben himmel.

Blandt de mellem 18- og 29-årige er interessen størst. 38 procent ser gerne sig selv bruge mere tid udendørs med et udendørs tv til rådighed.

The Terrace fra Samsung er et af de få tv på markedet, som er udviklet specielt til anvendelse ude i det fri. Apparatet kan således tåle både fugt, støv og varme.

Den nyeste version af The Terrace er udstyret med QLED skærm i 4K kvalitet og fås i størrelserne 55, 65 og 75 tommer.

The Terrace har samtidig en lysstyrke på 2.000 nits. Det betyder, at man kan bruge fjernsynet selv i direkte sollys.

 (Foto: Samsung)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til Internet Explorer