Polestone 01 er en vild SUV på el

Er det her verdens bedste gamer-mus?

(Foto: Logitech)

Nogle gange kan man undre sig, om noget, der er rigtig godt, mon kan gøres endnu bedre.

Tilbehørs-giganten Logitech viser, at det kan lade sig gøre med sin nye trådløse G Pro X Superlight 2 mus til gamere.

Forgængeren uden et “2” i enden var allerede en af de bedste mus for pc-spillere. Både for entusiaster, e-sportsfolk og for professionelle gamere.

Den var bygget meget let og havde en meget præcis sensor. Det gjorde den super-hurtig og samtidig meget robust. To vigtige kriterier, når man sidder med videospil på skærmen i timevis hver dag.

Hemmeligheden i den nye mus’ utrolige præcision ligger i denne Hero 2 sensor-chip. (Foto: Logitech)

Alligevel ser Logitech ud til at være lykkes med flere nye argumenter for, at seriøse gamere må have kreditkortet op af lommen for at købe nyt.

Logitech G Pro X Superlight 2 kommer nemlig med en ny sensor, standardiseret USB-C stik og allervigtigst – en endnu lavere vægt. Nu vejer den bare 60 gram. Tre gram mindre end forgængeren.

Præcisionen er lige så vigtig for seriøse gamere som musens størrelse og vægt. Selv den mindste håndbevægelse med musen skal få ting til at ske på skærmen.

Den ”gamle” version af Logitech G musen havde en følsomhed på 25.00 dpi – punkter pr. tomme. Det var i sig selv en værdi i topklasse.

(Foto: Logitech)

Logitech G Pro X Superlight 2 rummer en helt ny Hero 2 sensor, der løfter præcisionen op på et rigtig professionelt niveau. 32.000 dpi!

Sensoren gør det samtidig muligt at kalibrere og indstille sin computermus ekstremt nøjagtigt. Både på Z- og på Y-aksen.

Den slags ordnes via den medfølgende Logitech G Hub software, som tilmed gør det muligt at fin-justere musens tolerance for løft fra underlaget. Det lyder nørdet, men spørg bare inkarnerede gamere.

I stedet for at gå ind i diskussionen om, hvorvidt optiske eller mekaniske switches er de bedste, har Logitech indgået et kompromis.

Med god timing lancerer Logitech et nyt trådløst Logitech G PRO X TKL tastatur sammen med sin nye gamer-mus i topklasse. (Foto: Logitech)

Indendørs i den nye mus sidder derfor en ny hybrid optisk/mekanisk switch, der kombinerer det bedste fra begge verdener: Hastighed og stabilitet fra de optiske – og den behagelige klik-fornemmelse fra de mekaniske.

Dertil kommer, at de nye switches bruger meget lidt strøm. Derfor skal man ikke hele tiden holde øje med batteriet, når man sidder og spiller i timevis.

Den nye mus kan således køre i op til 95 timer på en opladning, hvor forgængeren måtte nøjes med 70.

Opladningen vil de fleste nok bruge USB-C stikket til, fordi det er hurtigst. På den anden side tilbyder Logitech også, at musen kan fyldes op trådløst med ny energi.

Professionelt gear har aldrig været billigt, og det er den nye Logitech G Pro X Superlight 2 heller ikke-. 1.299 kroner koster den, når den kommer til salg i Danmark fra den 19. september….

 

https://www.logitechg.com/en-us/products/gaming-mice/pro-x2-superlight-wireless-mouse.910-006628.html?irclickid=2w-17kwePxyPW0GWfOw0ex0CUkFy58Q%3AcxCq100&irgwc=1

https://www.gizchina.com/2023/09/05/introducing-the-lighter-faster-logitech-g-pro-x-superlight-2/

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polestone 01 er en vild SUV på el