Her er den cooleste sommerstol

Første officielle SSD til PlayStation

(Foto: Western Digital)

Sony og harddisk-giganten Western Digital har lanceret markedets første officielle SSD-lager til PlayStation 5.

Dermed får brugere af den populære spillekonsol fra Sony en fin og sikker mulighed for at udvide deres PlayStations interne lager.

Det kan bruges til at opbevare alle de nye og foretrukne spiltitler hjemme hos sig selv i stedet for hele tiden at downloade og streame dem fra nettet.

Sony og Western Digital garanterer samtidig for kvaliteten og for, at det nye SSD-drev er kamptestet i forhold til selv de mest krævende PS5 spil. Det er noget, man ikke kan være sikker på, når man køber uoriginale lager-enheder.

Ifølge Sony kan brugeren selv installere den nye WD_Black SN850 M.2 SSD uden problemer .

Hastigheden skal også ligge i top, så man vil opleve både hurtigere loading og læsehastigheder på op til 7.000 MB i sekundet.

Den nye SSD-disk til PlayStation 5 kommer i butikkerne t i midten af august til priser fra 220 euro for en 1TB version. Det svarer til ca.   1.650 danske kroner. En større 2 TB udgave skal koste 315 euro. Nyheden kan også købes i Western Digitals webshop allerede….

(Foto: Western Digital)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er den cooleste sommerstol