Folk elsker gys på pc’en

Bedre lyd til pc’en

Foto: Logitech)

I de seneste par år har trådløse Bluetooth bokse i alle mulige størrelser og farver helt taget opmærksomheden fra de klassiske pc-højttalere.

Det burde ændre sig i denne tid, hvor flere og flere er tvunget til at arbejde og gå i skole hjemmefra som følge af Corona krisen.

Virusset har ellers fået salget af nye laptops, tastaturer, routere og skærme til at vokse med raketfart, fordi hjemmekontoret skulle moderniseres.

Har folk helt glemt den gode lyd i deres iver efter at få installeret software til videomøder, fjern-undervisning, online konferencer osv?

Det er denne lille trådløse puck – en kontrolhjul – der kan styre lyden. (Foto: Logitech)

Tilbehørs-giganten Logitech har i dag præsenteret et audio-system, der bygger bro mellem de klassiske pc-højttalere og de populære Bluetooth bokse.

Det nye Z407 system omfatter to satellitter og en subwoofer, der alle fungerer trådløst med Bluetooth. Glem alt om spaghettien af ledninger omkring skærm og pc, når højttalere skal forbindes.

Den helt særlige nyhed i Logitech Z407 er det medfølgende kontrolhjul. Det minder mest af alt om en lille puck, man kan har liggende på bordet. En puck, der styrer lyden i hele lokalet.

Kontrolhjulet har en trådløs rækkevidde på 20 meter. Man kan tage det med sig rundt i stuen, fra skrivebordet til sofaen osv.

Foto: Logitech)

 

Hjulet er en fjernbetjening i et anderledes design. Tryk og drej på enheden for at afspille, styre volumen, sætte på pause, spole tilbage, slå lyden fra, skrue op eller ned for bassen.

De to satellitter ligner almindelige pc-højttalere – bortset fra at de er trådløse. De kan spille både stående og liggende, og de har en størrelse, så den kan placeres under de fleste skærme.

Den separate subwoofer har en nedad-strålende basenhed. Hele systemet skal kunne levere 80 watt,

Logitech sælger Z704 systemet i en grafit-grå finish. Højttaler-sættet kommer til salg i butikkerne og på Logitech.com fra den 23. oktober. Prisen bliver 749 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk elsker gys på pc’en