Hvor smart er du egentlig?

Pc-højttalere med indbygget lysshow

Logitech er en af markedets helt store, når det gælder tastaturer, mus og højttalere til pc-brug. Firmaet går nu også ind i lys – eller rettere lys-effekter, der forstærker fornøjelsen ved at benytte sin computer.

Logitechs nye G560 højttalere er egentlig mest beregnet til dem, der spiller games på deres pc. Men de synkroniserede lyseffekter vil sammen med en god lyd også give ekstra sjov til videoer og/eller musik, man afspiller på computeren.

G560 består af to runde højttalere til at stille på bordet på hver side af skærmen og af en subwoofer, som man f.eks. kan gemme på gulvet. Dem er der for så vidt ikke meget nyt i, hvis det ikke var for deres indbyggede G Lightsync teknologi.

Den sidder i fire sæt LED-lamper på hver af de runde og tragtformede satellit højttalere. De kan vise over 16 millioner farver som en indirekte stemnings-belysning, der matcher de kulører, som vises på computerens skærm.

Man kan selvfølgelig bare lade hele sit skrivebord blive fyldt af de farver, man selv synes bedst om. Måske dem, man slapper bedst af til. Man man også lade Logitech skifte farver med bestemte mellemrum. Eller naturligvis det sjoveste – synkronisere med skærmens indhold.

Logitech arbejder sammen med flere kendte softwarehuse, der skal lavere G Lightsync kompatible games. Så vil ikke kun skærmen være en del af begivenhederne i spillene. Også hele rummet, man sidder i.

Med stor lyd og lys, der skifter konstant med billederne. I det ene øjeblik befinder man sig måske i en mørk grotte, mens man i det næste danser i et vildt diskotek eller deltager i en farverig krig blandt stjernerne.

Inden de nye spil kommer på markedet, kan man dog allerede nu skabe sjove lyseffekter med Logitech G560. Højttalerne kan f.eks. forstørre en gylden kulør fra skærmen, så den fylder hele den ene side af rummet – mens en blå præger venstre side.

G Lightsync er i virkeligheden en variant af den Chroma farve-sync teknologi, som en anden spilgigant – Razer – har opfundet. Det bliver de skægge G560 højttalere dog ikke ringere af.

De nye farverige Logitech højttalere kan levere 240 watts effekt og er forsynet med både USB, jackstik og Bluetooth. De kommer på markedet i april til priser fra 2.099 kroner for et sæt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor smart er du egentlig?