Rå power til mobile spil

Sidder du godt foran pc’en?

(Foto: Logitech / Hermann Miller)

To kendte firmaer fra hver sin del af verden er nu gået sammen for at skabe den perfekte stol for de mennesker, der har e-sport som deres alt-overskyggende interesse.

Altså gamerne, som sidder i timevis hver dag foran deres computerskærm og spjætter rundt, når de skal flytte mus, joysticks og controllere rundt så hurtigt som muligt.

Logitech har for længst et solidt fodfæste i den branche. Firmaet er jo blandt verdens største til at producere computer-tilbehør som tastaturer, mus, højttalere, oplader-stationer og meget andet.

Navnet Hermann Miller kender vi til gengæld ikke særlig godt i Danmark. Men spørg engang i USA. Derovre er Hermann Miller indbegrebet af kontor-møbler af meget høj kvalitet. Dyre, men lækre.

(Foto: Logitech / Hermann Miller)

De to har nu kastet al deres knowhow i en fælles skål og udviklet, hvad de selv kalder verdens bedste stol for computer gamere. Den skal være så god, at den også sagtens kan bruges af almindelige pc-brugere.

Hvor de fleste gamer-stoler ligner noget, der er revet direkte ud af en racerbil, går Logitech og Hermann Miller nogle skridt videre medderes nye Embody Gaming stol.

Den ser stadig meget cool og rap ud med sine blå og sorte farver. Men den skal samtidig være vældig komfortabel at sidde i med stærk fokus på ergonomi og brugerens helbred. Faktisk lidt som at krydse en Mercedes Formel 1 bil med en S-klasse limousine fra samme mærke.

I forhold til almindelige ”gamer chairs” og skrivebords-stole har den nye fra Logitech helt unikke muligheder for at skræddersy sidde-positionen til sin bruger:

Armlænet kan f.eks. både hæves og sænkes, flyttes sidelæns og sågar vinkles, så man får den helt rigtige position i forhold til mus eller laptop foran en.

(Foto: Logitech / Hermann Miller)

Rygsædet kan naturligvis også justeres i alle vinkler. Man kan indstille en særlig pude til den nederste del af ryggen og rumpetten, og man kan individuelt stramme eller løsne støtten midt på rygsøjlen. I alt er der syv punkter på sæderyggen, man kan tune ind til sig selv personligt.

Ifølge Hermann Miller, der er specialisten på dette felt, kan stolen gøre, som om brugeren står opret. Ifølge fysioterapeuter er det den sundeste stilling for ens rygrad.

Endelig rummer Embody Gaming Chair en særlig teknologi, som kaldes ”Dynamic Pixel Circulation.” Den kan automatisk flytte og fordele vægten i stolen, når brugeren bevæger sig meget. F,eks, når han/hun hopper rundt – optaget af begivenhederne på skærmen.

Gamer-stolen er første produkt af en fælles strategi hos Logitech og Hermann Miller. Den vil også omfatte special-designede skriveborde og skærm-arme, der passer billedet lige i rette højde foran ansigtet.

Den spændende Embody Gaming Chair er netop kommet på markedet i USA og England. Her koster den henholdsvis 1.495 dollars og 1.195 pund. Det svarer til ca. 10.000 kroner….

(Foto: Logitech / Hermann Miller)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå power til mobile spil