En LG til 18.000 kroner

Halstørklædet til ægte iPhone fans

Jeg har lige været ude i det kolde december vejr og kunne selvfølgelig ikke finde mit dejligt varme halstørklæde. Det har ikke været i brug siden sidste vinter og er altså ikke glemt eller forsvundet ved den seneste julefrokost, jeg deltog i. Det ville ellers være ganske typisk.

Men ligesom jeg gik rundt inde i storbyens lys, kiggede på vinduer og indsnusede julemånedens dufte og summen af glade stemmer, kom jeg i tanke om, at der vel kunne være brug for halstørklæder for smartphone fans.

De kan få handsker, der er specielt beregnet til at trykke på smartphone skærme. De kan købe covers med vinter-mønstre, eller de kan downloade julerigtige skærmbilleder og tapeter.

Altså måtte jeg da præsentere verdens første halstørklæde for iPhone X ejere her på bloggen. Er det ikke flot?

Halstørklædet er designet af Ceyhun Güney, der bruger den sammen standard baggrund som iPhone X skærmen. Selv det irriterende indhak i toppen af displayet. Men har man sin iPhone om halsen, generer indhakket ikke spor. Bagsiden af halstørklædet er neutralt sort – lige bortset fra Apples logo.

I kan sågar købe iPhone X Scarf. Prisen er 35 euro eller ca. 260 kroner via The Internet Shop, der har specialiseret sig i lettere ironiske produkter skabt af designere fra hele verden.

Mangler I julegaven til den nybagte iPhone X bruger, er den lige her….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En LG til 18.000 kroner