FBI advarer mod at bruge Kaspersky

Gylden lyd i ørerne

Lad os for en gang skyld indlede med en lille quiz. Hvad er det for en tingest på billedet?

  • Er det en golftaske for dværge?
  • Måske en lighter med en særlig indsats for piber?
  • Eller et lille gyldent etui til kvindens mascara og lignende?

Jeg må skuffe jer. Ingen af delene. I skal snarere gætte i retning af Apple og en forskønnelse af en velkendt gadget, der har forbindelse til/med iPhone.

Meningerne om Apples trådløse AirPod øretelefoner har været delte fra dag ét. Nogle mener, de ligner en grenstump, der hænger ud ad ørerne. Andre betragter dem som et design-mæssigt mesterværk.

Brikk reklamerer allerede med, at de vil have en iPhone 8 klar i guld eller platin og med diamanter fra november.

Efter at AirPod nu har været forbi juvelerne fra Brikk, kan de vel kaldes øresmykker. Smukt belagt med 24 karat guld. Det må være første gang, at en kvinde med klasse kan lytte musik til streamet musik, selvom hun bærer den lange kjole til fest, middag eller en småkedelig reception.

Brikk har specialiseret sig i at forædle iPhones og iWatch. Efter en tur i juvelerens værksted er de klædt i guld, platin, diamanter eller en kombination af disse dyre råvarer.

Og det er ikke kun selve AirPod øretelefonerne, som er dyppet i guld. Æsken, de kommer i – og som også er oplader for dem – er nu i guld. Kun de indvendige i æsken har Brikk ladet forblive i hvidt. Lidt kontrast er vel godt for øjnene.

Brikk har ikke offentliggjort en pris for de gyldne øretelefoner endnu, men regn med at de bliver dyre. Omvendt vil de sikkert matche fint med Brikks kommende iPhone 8 i guld, for sådan en har juvelererne allerede annonceret. Længe før Apple selv er klar med næste generation iPhone.

Hvis I synes, at AirPods er for kedelige i de originale Apple farver, kan ColorWare skabe mere kulør på musikken mod merpris. Se mere her http://www.leifshows.dk/mere-kuloer-paa-musikken/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FBI advarer mod at bruge Kaspersky