Store penge i Star Wars

En LG til 18.000 kroner

Hvis I synes, at Apples iPhone X er aaaalt for dyr, kan I have jeres gode grunde. At betale 8.500 eller 10.250 kroner for den store udgave er mange penge for en mobiltelefon.

Men de 1.000 USD – det koster iPhone X i USA – ser ud til at være småpenge sammenlignet med den nyeste smartphone fra LG i Sydkorea.

Den hedder LG V30 Signature og skal koste 1.800 USD. Hvis den skulle dukke op i Danmark – hvad den nok ikke gør – vil det svare til mindst 18.000 kroner!

Så er vi oppe i en prisklasse, hvor kun luksus-telefon mærker som Vertu, Solarin, Goldgenie eller russiske Caviar befinder sig. Men de udstyrer trods alt deres mobiler ekstravagant med ægte guld, platin, diamanter eller minkpels.

LG’s reklame billede af V30 Signature ser noget tamt og kedeligt ud for så dyr en telefon.

Den nye Signature ligner en almindelig LG V30 til forveksling, medmindre man kigger og føler nærmere. Telefonens cover er nemlig fremstillet af kostbart Zirconium keramik, der skal være nærmest umuligt at smadre eller skramme.

Indenbords er Signature en almindelig LG V30 – dog med 6 GB RAM i stedet for 4 og 256 GB lager i stedet for 64 eller 128 GB. Processoren er den velkendte Snapdragon 835, mens skærmen er på 6 tommer og i Quad HD Plus kvalitet (2.880 gange 1.440 punkter eller imponerende 528 punkter pr. tomme).

Ud over indpakningen i keramik begrunder LG den høje pris med, at den leveres sammen med et par danske Bang & Olufsen hovedtelefoner – og at den kun produceres i et meget begrænset antal.

Man skal åbenbart rejse til Sydkorea – eller have gode forbindelser i Seoul – for at sikre sig et eksemplar af LG V30 Signature. Kun 300 styk er produceret, og eksklusivitet koster som bekendt.

Den almindelige LG V30 er en flot telefon – selv uden det kostbare ekstra udstyr op Signature modellen.

Som led i den formue for en smartphone får man dog indgraveret sit navn på mobilen, ligesom LG tilbyder forskellige praktiske ekstra services som en 24-timers butler service, der hjælper med f.eks. at bestille flybilletter, booke et hotel eller finde et bord i en eftertragtet restaurant.

V30 er det seneste produkt, som LG føjer til sin luksuriøse Signature serie. Den omfatter i forvejen special-udgaver af LG tv, vaskemaskiner, køleskabe og air condition apparater. Signature designes bl.a. af amerikaneren Jonathan Adler, der har sin egen kæde af indretnings-butikker i USA – og som blev berømt for at designe tv-serier som “Sex in the City”, “Will & Grace” eller “Top Design”.

Jeg skal måske lige til sidst nævne til sidst, at man ikke engang kan købe den almindelige standard udgave af LG V30 på det danske marked, hvilket er en absolut skam.

LG¨s toptelefon får nemlig fornemme anmeldelser i udlandet, men er først nu på vej til Europa. De første lande, som er nævnt, omfatter ikke Danmark….

LG markedsfører en hel familie af Signature luksus ting. Den omfatter tv, køleskabem vaskemaskine, luftrensere – og nu altså også smartphones.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store penge i Star Wars