Sådan har I ikke set en mobil før

Elegant ur passer på din sundhed

(Foto: Withings)

(Opdateret) De fleste smartwatches har det med at blive komplicerede med masser af blinkende lamper.

Selvom man kan slukke skærmen på dem, forbliver de dog store sorte cirkler eller firkanter, som man bærer på håndled eller underarm.

Franske Withings prøver at gøre et smartwatch klassisk i udseende, selvom det indeholder mindst lige så mange – eller flere – sundheds-relaterede features end konkurrenterne.

(Foto: Withings)

Withings ScanWatch 2 er navnet på uret, der fremfor alt kan måle krops-temperatur meget nøjagtigt og derfor kan bruges til at advare om og holde øje med, om bæreren får feber.

Temperatur-variationer kan også være relevante at kende for sportsfolk og fitness-entusiaster. I den forbindelse er det fint, at grad-målingerne foregår uafhængigt af ydelse og hvile-perioder.

Dertil kommer de mere velkendte funktioner som hjerte-rytme, puls, blod-iltning (SpO2), søvn-overvågning, elektro-kardiogram (EKG) eller menstruations-cyklus.

(Foto; Withings)

Mens alle disse ting foregår, ligner ScanWatch 2 et pænt og næsten helt almindeligt armbåndsur:

Helt bevidst har Withings nemlig valgt en hybrid model, hvor klokken vises analogt, mens de mange data præsenteres i et mindre display i den øvre halvdel af urskiven.

ScanWatch 2 fås i to størrelser – 38 og 42 mm. OLED-skærmen er holdt i diskret gråt og gemmer sig som urskiven bag ægte safirglas, der kan modstå både stød og ridser

Begge varianter er vandtætte ned til 50 meter og kører Withings eget styresystem Health OS 3. Det sørger for, at uret bruger meget lidt strøm og kan køre i 30 dage på en batteri-opladning, mens alle sensorer er i gang.

(Foto; Withings)

Til sidst lidt om Withings, der er fransk og har eksisteret siden 2008:

Withings var blandt de allerførste på markedet med Wi-Fi forbundne badevægte. Dem bygger Withings stadig sammen med bl.a. smartwatches og andet helbreds-relateret elektronik.

I en periode på to år var Withings købt af finske Nokia, der ville opbygge en egen Health division. Det gik ikke, så Withings tidligere ejer fortsatte på egen hånd – og med succes – siden 2018….

Det nye Withings ScanWatch 2 ur skal koste 350 euro eller ca. 2.650 danske kroner. Uret findes også i en Light version uden temperature-måling, SpO2 og EKG. Det skal man betale 250 euro for….

(Foto; Withings)

ScanWatch 2 har en ekstra temperatur-sensor siddende på undersiden i forhold til andre smartwatches. (Foto: Withings)

(Foto: Withings)

(Foto: Withings)

(Foto; Withings)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har I ikke set en mobil før