Her er OnePlus 11 Concept

Stream tv til høreapparatet

(Foto: Cochlear)

Moderne høreapparater og øretelefoner til normalt hørende ligner efterhånden hinanden meget. En stor del af teknologien i dem er jo også den samme.

F.eks. er det i de senere år blevet helt almindeligt, at høreapparater har Bluetooth, så de kan betjenes fra en mobiltelefon app. Via den kan de så streame samtaler og musik trådløst.

Alligevel er det første gang i verden, at man nu kan streame tv og video direkte til høreapparater. Det hævder Amazon og Cochlear i hvert fald.

Cochlear har modificeret sine seneste høreapparater, så de via integrerede Nucleus processorer kan streame tv-lyd direkte fra Amazon Fire fjernsyn og Fire TV Cube tv-boks.

Musik-streaming i høreapparater blev introduceret i 2018, da Google præsenterede sin ASHA standard til Android ASHA står for Audio Streaming for Hearing Aids.

Året efter stod Cochlear sammen med den danske høreapparat gigant GN Hearing klar med direkte audio streaming fra Android telefoner, tv og tablets til høreapparater via Bluetooth LER.

Brugere af Amazon Fire TV kan parre deres Cochlear høreapparater med Amazon Fire tv, så de kan streame ekko- og støj-fri lyd i op til tre meter fra tv-apparatet….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er OnePlus 11 Concept