Microsoft og Amazon sidder på skyen

Nu kan du snart sætte Samsung på din finger

(Foto: GSM Arena)

Elektroniske fingerringe, der står i Bluetooth forbindelse med en smartphone, er som ikke en stor nyhed. De har været på markedet i meget beskedne antal i et par år fra lige så små fabrikanter.

Nyt er til gengæld, at en af elektronik-branchens helt store er på vej med sin egen ring, der f.eks. kan bruges til at registrere bærerens puls, temperatur, hjerterytme, soverytme osv.

Samsung ventes at indlede produktionen af sin Galaxy Ring i august, og den vil kunne en del mere. Samsung ser f.eks. et stort marked i berøringsfri betalinger eller til åbning af døre.

(Foto: Samsung)

Her vil en diskret ring unægtelig være nemmere end at hive telefonen frem for at bruge MobilePay eller MitID.

Faktisk har Samsung puslet med sin egen ring i 10 år, men det er først nu, at den sydkoreanske gigant vurderer, at markedet er modent til en gadget, der går et skridt videre end smartwatches.

Spørgsmålet bliver også, hvordan Samsung vil kategorisere sin nye Galaxy Ring. Bliver det som en gadget eller som et medicinsk hjælpemiddel?

(Foto: Samsung)

Begge placeringer er mulige, men den medicinske bliver den mest besværlige. Den skal nemlig gennemgå en masse godkendelser fra sundheds-myndigheder både i de enkelte lande, i EU og USA.

Ifølge analytikere fra Global Market Insights begynde at vokse næste år og boome i 2032. Inden da vil Samsung bl.a. få konkurrence fra bl.a. japanske Fujitsu, Vinaya, kinesiske Huawei og Kerv Wearables.

Interessant i den forbindelse er, at finske Oura har lavet en kontrakt med den italienske modegigant Gucci om at udvikle fælles elektroniske ringe….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Microsoft og Amazon sidder på skyen