Googles første tablet er landet

Dell satser på gamere

(Foto: Dell)

Når man ser bort fra Dells lækre og dyre XPS laptops, er der ikke meget opsigtsvækkende ved modellerne fra verdens tredje-største pc-fabrikant.

Det skulle du lige være, når man kigger forbi Dells dattermærke AlienWare. Her han man specialiseret sig i gamere og computerspil, og de er som regel både farverige og spændende.

Det gælder bestemt også de fire nye spil-skærme, hvor de to sælges under Alienware varemærket, mens de to andre blot kaldes for Dell med tilnavnet Gaming Monitor.

Med en opdateringstid på 280 Hz er den nye Dell gamerskærm på 25 tommer lynhurtig. (Foto: Dell)

Skærmene har fået et nyt og flot design, og man kan købe dem med to forskellige grafik-opløsninger – henholdsvis Full HD eller det bedre Quad HD.

Alle fire skærme er desuden forsynet med Dells særlige ComforView Plus teknologi, der reducerer de øjenskadelige blå lysstråler.

Den nye Alienware 27 Gaming Monitor (AW2724HF) disker op med Full HD billeder i 27 tommer størrelse.

Med en billed-opdatering på hele 360 Hz er skærmen superhurtig. Dertil kommer en respons-tid på bare 0,5 millisekund, så uønsket sløring og skygger fjernes nærmest totalt.

Alienware 2724 HF skærm med laptop, gamer-tastatur og mus. (Foto: Dell)

Den nye Alienware skærm er kompatibel med AMD FreeSync Premium og VESA AdaptiveSync Display.

Hvis man vil have et endnu flottere skærm-billede, kan man vælge Alienware AW2724DM varianten. Den har Quad HD opløsning og en opdatering på 180 gange i sekundet (Hz). Respons-tiden er her 1 ms.

Denne monitor tilbyder VESA DisplayHDR 600 grafik plus kompatibilitet med både Nvidia G-Syncm AMD FreeSync Premium Pro og VESA AdaptiveSync.

Begge Alienware skærme er på det danske marked nu og koster fra 3.599 kroner.

Her er Dell 27 Gaming Monitor model G2724D. (Foto: Dell)

Dell 27 Gaming Monitor (G2724D) er på 27 tommer med Quad HD opløsning og VESA DisplayHDR 400 grafik Opdaterings-hastigheden er lidt lavere end hos Alienware – nemlig 165 Hz og 1 ms i responstid.

Endelig er der superhurtige Dell 25 Gaming Monitor (G2524H), som tilbyder en ”over-clocket” billed-opdatering på hele 280 Hz. Responstiden er nede på et halvt millisekund.

Begge Dell skærme er kompatible med AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync og VESA AdaptiveSync. De er endnu ikke landet i Danmark, så priserne kommer først senere….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Googles første tablet er landet