Skal I ha’ skumpagne i aften?

Ny laptop har superskærm

(Foto: MSI)

Laptops til spil og gaming prioriterer som regel, at de indeholder den kraftigste processor, det hurtigste grafik og den stærkeste hardware generelt.

Til gengæld står den indbyggede skærm ofte længere nede på prioriterings-listen. Resultatet er, at man sidder med en super-stærk laptop, hvis display ikke kan følge med resten.

MSI fra Taiwan vil nu én gang for alle gøre op med det dilemma. Firmaets nye MSI Titan GT77 er verdens første med en skærm i mini-LED teknologi og 4K kvalitet.

Dertil kommer, at displayet er 17,3 tommer stort og opdaterer sine billeder hele 144 gange i sekunder (Hz).

Mens mini-LED teknologien er bredt anvendt i super-dyre tv-apparater, er den kun sjældent set i laptops. Og slet ikke i pc’er, der vil kunne købes i butikkerne inden længe.

(Foto: MSI)

 

Mini-LED teknologien er generelt kendt for at være både hurtig, lysstærk og med en meget skarp kontrast. MSI lover således, at skærmen på den Titan GT77 har en lysstyrke på 1.000 nits og kan vise sorte farver rigtig sort – ikke mørkegrå.

Indtil videre har MSI ikke afsløret meget om den øvrige hardware i den laptop, som skal være den bedste i markedet til computerspil, gaming og professionel billed-bearbejdning.

Men mon ikke vi kan forvente at se en processor i Intels helt nye 13. Generation ”Raptor Lake” familie og et Nvidia grafikkort a la RTX40 til at skabe billederne.

MSI holder verdenspremiere på Titan GT77 på CES Show 2023 udstillingen i Las Vegas kort efter nytår. Til den tid vil jeg også kunne fortælle mere om priser, for billig bliver den nye laptop næppe….

Titan GT77 er en af de første laptops med mini-LED skærm. En teknologi, der ellers kun kendes fra meget dyre tv-apparater. (Foto: MSI)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal I ha’ skumpagne i aften?