Bing søgemaskinen buldrer frem

Meget bedre lyd til pc’en

(Foto: Creative)

Normalt er soundbar’er noget, man forbinder med større tv-skærme. Det er de ofte rør-formede højttalere, som man placerer under tv-apparatet for at skabe en bedre lyd.

Tilbehørs-giganten Creative mener imidlertid, at bedre lyd også burde komme til de efterhånden ret store pc-skærme, folk har stående på deres skrivebord. I skikkelse af en soundbar til pc’en.

Det kan Creative sagtens have ret. Især, hvis man bruger sin pc-skærm til at vise video eller gerne vil have en god center-højttaler til et surround anlæg.

(Foto: Creative)

Den nye Creative Stage SE ligner en almindelig soundbar, men den rummer flere indre kvaliteter, der gør den særligt velegnet til pc-skærme.

Stage SE kommer således med Creatives velkendte Sound Blaster teknologi indbygget, ligesom særlige race track drivere kan gøre computerspil lydmæssigt meget mere fængslende.

Creative hævder sågar, at man kan klare sig uden en subwoofer, når man har Stage SE soundbar’en placeret under pc-skærmen.

(Foto: Creative)

Den påstand skal nok lige afprøves i praksis. Ingen tvivl om, at en soundbar vil forbedre den generelle lyd, men entusiaster vil nok fortsat have side-højttalere til stereo-lyden og en subwoofer under skrivebordet til de dybe toner.

Den nye Creative soundbar betjenes enten fra knapper på selve højttalerne eller via en medfølgende fjernbetjening.

Den giver bl.a. mulighed for at vælge mellem et lysere og mørkere lydbillede. Desuden kan man f.eks. vælge dialog-lyd eller surround sound.

Stage SE fungerer både med USB-kabel eller trådløst Bluetootjh 5.3. Den fungerer via plug-and-play, så opsætningen må kunne overstås på et øjeblik.

Indenbords i den slanke soundbar, der måler 410 gange 108 gange 68 mm, sidder to fuldtone-enheder. De skal kunne levere et lydtryk på maksimalt 48 watt.

Creative Stage SE koster beskedne 80 euro eller ca. 560 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bing søgemaskinen buldrer frem