Telenor sikrer erhvervs-kunder

JBL forbedrer boom-bokse

Boombox 3 i fuld vigør. (Foto: JBL)

I stedet for at komme lancere helt ny modeller af højt-råbende Bluetooth bokse har JBL valgt at opgradere to af sine bestsellere blandt bærbare højttalere.

De velkendte JBL Boombox 3 og Charge 5 kan fremover ikke kun hente deres trådløse lyd via Bluetooth fra f.eks. en mobiltelefon, tablet eller laptop.

Nu kan de også integreret i hjemmets eller kontorets Wi-Fi netværk. Det sikrer bl.a, at musik kan streames i højere kvalitet.

Den mindre Charge 5 højttaler har også fået Wi-Fi, så musikken kan streames i højere kvalitet med bl.a. Dolby Atmos. (Foto: JBL)

I de nye versioner er kabinetterne i de to JBL-bokse fremstillet 90 procent af genbrugs-plast. Højttaler-gitret er lavet af 100 procent gen-anvendt stof, mens emballagen er i FSC-certificeret papir og trykket udført med soja-blæk.

Blandt de tekniske specifikationer for JBL Box 3 Wi-Fi kan nævnes Wi-Fi 6, HD-lyd med 24 bit / 96 kHz afspilning, Dolby Atmos, vandtæt efter IP67, 24 timers spilletid på batteri samt Apple AirPlay 2, Google Chromecast og Amazon Alexa MXM.

Den noget billigere JBL Charge 5 Wi-Fi har mange af de samme kvaliteter, men må bl.a. nøjes med 20 timers spilletid på en batteri-opladning.
Begge højttalere vil dukke op i midten af maj til priser på henholdsvis 4.499 og 1.899 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telenor sikrer erhvervs-kunder