Her er de 10 hurtigste Android mobiler

Telenor sikrer erhvervs-kunder

(Foto: Telenor)

Den øgede digitalisering i samfundet har betydet nye udfordringer for danske virksomheder. De skal nemlig beskytte sig bedre mod en væsentlig større risiko for cyber-angreb.

Telenor hjælper nu et skridt på vejen med SafeZone, der er det første sikkerheds-filter i et dansk mobilnetværk – tilpasset specielt til erhvervskunder.

SafeZone giver såkaldt DNS-beskyttelse, når man surfer på internet med sin smartphone. Omkring 35 millioner svindel-sider dagligt bliver blokeret automatisk i ”real time.”

Filtret baserer på Cisco Umbrella. Det er en cloud-baseret database, der indeholder trussels-intelligens fra sikkerheds-eksperterne hos Cisco Talos.

Ifølge Telenor Erhverv fungerer SafeZone filtret på mobiltelefoner og i det mobile bredbånd, uanset hvor i verden brugeren befinder sig.

”Som ansat i en virksomhed bruger man i stigende grad smartphones og tablets som arbejds-redskab, ligesom mange laptops kan udvides med et SIM-kort. Det gør dem alle mere udsat for hacker-angreb og andre forsøg på cyber-kriminalitet, forklarer Mikkel Kruse. Han er erhvervsdirektør i Telenor Danmark.

”Langt de fleste angreb lykkes på grund af menneskelige fejl hos de ansatte. Det sker f.eks. når de kommer til at klikke på en svindelside på internet,” fortsætter han.

Telenors SafeZone ser ud til at være en god ekstra beskyttelse at tilkøbe. Ikke kun på grund af systemets effektivitet. Men også, fordi man ikke behøver at tænke på installation, opdateringer, vedligeholdelse og drift.

Cisco Umbrella behandler mere end 620 milliarder internet-anmodninger dagligt. Systemet placerer domæner i 85 indholds-kategorier og har branchens højeste niveau, når det kommer til at identificere risikable websteder….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 10 hurtigste Android mobiler