TDC køber Hiper

PartyBox giver drøn på festen

Selvom det er ved at være for sent til beach parties, plaske-fester ved poolen eller rock på terrassen, kan der sagtens være behov for trådløse højttalere med drøn i musikken indendørs.

De nye PartyBox højttalere fra Hi-Fi veteranen JBL er større end de fleste andre batteridrevne Bluetooth højttalere. De er også mere synlige via deres indbyggede lysshow.

PartyBox fås i to størrelser – model 200 og 300. Begge har samme design, men forskellig bestykning med enheder. I den store 300’er sidder f.eks. to 6,5 tommers basser og tre 2,25” diskant tweetere.

Udgangspunktet for de fleste vil være, at man streamer musikken trådløst fra en smartphone og via Bluetooth til de højtråbende JBL bokse. Men man man såmænd også stikke en USB-nøgle med numrene på direkte i en PartyBox.

Hører man til dem, der godt kan lide at høre med til festens underholdning, har JBL højttalerne stik til mikrofon, så man bare kan stråle løs. Desuden kan man tilslutte en guitar eller et keyboard direkte til Partybox.

Det integrerede lysshow kan selvfølgelig indstilles i rytme, farve og forløb, ligesom det er muligt at koble to PartyBoxe trådløst sammen til stereo via JBL’s TWS teknologi. Alternativt kan man bruge et kabel med phono-stik.

Med en vægt på 15,8 kilo er PartyBox ikke ligefrem let og bærbar. Men højttaleren kan køre på batteri, så man ikke er afhængig af at have en ledig stikkontakt. Spilletiden er helt op til 18 timer på en opladning – afhængig af, hvor højt man spiller.

JBL hævder, at PartyBox 300 kan gengive et frekvensområde fra 45 til 20.000 Hz. Hvor meget Hi-Fi, det er, skal jeg ikke kunne sige. Men jeg er ikke i tvivl om, at de glade JBL højttalere kan spille højt.

JBL PartyBox 300 koster 3.499 kroner i danske butikker. Den lidt mindre 200-model kan købes for 2.799 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TDC køber Hiper