Hjælp klima, når du køber pc

Mere lyd og lys til festen

PartyBox Encore. (Foto: JBL)

Fest-højttalere har det med at vokse i størrelsen i disse år, og ofte har man set unge mennesker bakse med store kasser på hjul, der skulle levere lydsiden til et party ved stranden, i haven eller i husets stue.

Amerikanske JBL beviser nu, at høje lydtryk med indbyggede lysshows også kan ordnes med langt mindre fysiske ydermål.

I forbindelse med CES Show i Las Vegas præsenterer JBL de to sjove og lidt anderledes PartyBox Encore og Pulse 5 højttalere, der begge lander i Danmark før sommerferien.

Pulse 5. (Foto: JBL)

JBL Partybox Encore er en handy lyd-terning, der kan levere 100 watt effekt. Det sker enten via USB- eller phono-kabel, eller man streamer musikken med Bluetooth fra f.eks. mobilen.

I alle tilfælde styres begivenhederne over JBL’s PartyBox app, hvor man også kontrollerer højttalerens lysshow og strobo-lys.

Meget smart følger der en digital trådløs mikrofon med, så man kan lege DJ eller lave karaoke konkurrencer ved festen.

PartyBox Encore. (Foto: JBL)

PartyBox Encore overlever uden problemer stænk fra poolen eller et tabt glas øl. Lyden kører i ti timer på en opladning, og højttaleren bæres nemt rundt med et gummigreb. Den støjende og lysende terning skal koste 2.699 kroner.

JBL’s anden festlige nyhed – Pulse 5 – ligner mest af alt en lysende lampe, som også giver lyd fra sig.

Højttaleren skal først og fremmest give en god bas-sound i forhold til sin størrelse. Det opnås dels via en forbedret aktiv bas/mellemtone enhed og en større passiv bas-radiator.

Pulse 5. (Foto: JBL)

Lysshowet og lyden kontrolleres over JBL’s Portable app, der også kan forbinde nyheden trådløst via Bluetooth med et nærmest uendeligt antal andre JBL højttalere.

Meget smart kan man forbinde to lydkilder trådløst til Pulse 5 på samme tid – f.eks. en mobil og en tablet – og skifte musikken mellem dem.

Takket være en IP67 godkendelse kan Pulse 5 spille udendørs i regnvejr, ved stranden og vel pool-side. Musikken kører i op til 12 timer på en opladning. Den farverige højttaler skal koste 1.999 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp klima, når du køber pc