IT er til besvær hver dag

Øretelefoner renser sig selv

(Foto: Audio-Technica)

Mens Corona pandemien rasede, blev danskerne meget bedre til at vaske hænder og rense deres forskellige ting under f.eks. ultra-violet lys.

Siden er vi tilsyneladende blevet mere sjuskede med hygiejnen. Godt, at et Hi-Fi firma nu hjælper os lidt tilbage i de gode vaner.

Som første på markedet har japanske Audio-Technica nemlig lanceret øretelefoner, der kan rense sig selv efter brug.

(Foto: Audio-Technica)

Mere præcist har Audio-Technica lagt en smart ekstra-funktion ind i bæreæsken til sine ATH-TWX9 øretelefoner.

Ud over at lade øretelefonerne op sørger en integreret UV-lampe i bæreæsken for at fjerne 99,9 procent af de bakterier og vira, som måtte have placeret sig på ørepropperne, mens man havde dem i øret eller gik rundt med dem i hånden eller lommen.

Rense-processen tager kun 70 sekunder, så forsigtige medmennesker kan roligt foretage den flere gange om dagen. Også, når øretelefonerne ikke trænger til opladning.

(Foto: Audio-Technica)

Derudover er Audio-Technica ATH-TWX9 Hi-Fi øretelefoner i den gode klasse. De har f.eks. aktiv støjreduktion (ANC) og Sonys 360 Reality Audio til surround indbygget.

Driverne – højttaler-enhederne – er ikke voldsomt store. 5,8 mm i diameter lyder ikke af meget, men de er fremstillet med en superlet membran. Den skal sikre, at øretelefonerne kan levere både god bas og præcis mellemtone.

Audio-Technica ATH-TWX9 koster 299 dollars eller ca. 2.400 kroner. Ikke vildt dyrt, når man får en UV-renser med i prisen….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT er til besvær hver dag